20 godina su pokušavali da dobiju dijete, a onda se žena jednog dana vratila od doktora i rekla mu nešto zbog čega je plakao kao nikad u životu…

0
863

Baš onda kad odustanemo od svojih snova i kada pomislimo da nema više nade, desi se nešto što nam daje snagu i motivaciju da idemo dalje.

To se upravo desilo i ovom paru iz Luizijane. Kada su se Udona i Čak Herbert vjenčali 1995. godine, riješili su da osnuju svoju porodicu. Njihovi snovi su ubrzo srušeni kada su saznali da neće moći da imaju djecu.

Udonino tijelo jednostavno samo odbacuje embrione, rekli su ljekari. Ovaj par iz Kaplana u Luizijani bio je slomljen ovom tužnom, depresivnom viješću.

Oni su ugostili mnogo studenata sa razmjene, bejbisitovali su, obožavali su djecu svojih rođaka, sve vrijeme su ustvari pokušavali da ispune prazninu u životu.

Pročitajte još:  Muškarci će uskoro moći zatrudniti zahvaljujući transplantaciji materice!

Udona je počela da ima bolove u stomaku, vrtoglavicu i grčeve u januru 2016. Nije pomišljala da je možda trudna, uplašila se jer je mislila da su to simptomi raka. Počela je da oseća podrhtavanje u stomaku.

Onda je počela mučnina i ostali simptomi, koje nije smjela da ignoriše. Njena majka i prijatelji su je ubjeđivali da uradi test trudnoće i oba su bila pozitivna.

Samo četiri nedjelje pred porođaj, ljekari su potvrdili da će par uskoro dobiti svoj izvor sreće.

Ljekar je objasnio da je Udonin slučaj veoma rijedak. Beba je imala problema sa plućima odmah po rođenju te je bila prebačena na neonatalnu intenzivnu njegu.

Pročitajte još:  PRIJE 42 GODINE OTIŠLA KOD LJEKARA I NIKAD SE NIJE VRATILA: Pronašli baku u domu za stare, a njena priča će vas rasplakati!

“Sada mu ide odlično!“ – rekla je ponosna majka. “Bog je imao plan za nas, na njega smo mnogo čekali, ali se sada konačno ostavario“ – kaže Udona.

“Presrećni smo zbog novog člana, koji je blagoslovio našu porodicu i za kojim smo toliko žudeli!“. “Baš onda kada smo odustali od svojih snova, Bog je pokazao da nije digao ruke od nas. Uradio je ono nemoguće!“

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here