Obećavajuća igra iz Bosne i Hercegovine treba vašu pomoć da bi bila dovršena (VIDEO)

Obećavajuća igra iz Bosne i Hercegovine treba vašu pomoć da bi bila dovršena (VIDEO)

Sarajevski studio Prime Time pred dovršetkom je svoje akcijske avanture Bygone Dreams te putem kampanje na Kickstarteru traži financije za završnu fazu razvoja.

Za najambiciozniju videoigru proizvedenu u Bosni i Hercegovini upravo je pokrenuta crowdfunding kampanja na Kickstarteru. Sarajevski studio Prime Time nastoji prikupiti iznos od 10 tisuća eura kako bi dovršio razvoj svoje akcijske avanture Bygone Dreams, koja je u razvoju već šest godina i djeluje obećavajuće.

Bygone Dreams bit će akcijska avantura s pogledom iz trećeg lica, smještena u sanjivi svijet Lume. Igrač će preuzeti ulogu duha zvanog Wa te će se zaputiti u potragu za drevnim bićima koja su bila štovana prije nego se pojavila prijetnja noćne more. Igračima s naših prostora mogla bi biti interesantna zbog toga što koristi elemente slavenske mitologije te bosanskog folklora.

Razvoju ove igre možete pomoći minimalnim iznosom od 25 eura, za koji si osiguravate digitalnu kopiju igre za PC. Donacijom od 35 eura dobivate igru i album s glazbom iz igre. Kampanja će trajati iduća 34 dana, a ako developeri prikupe više od 30 tisuća eura, igra će biti lokalizirana na pet dodatnih jezika.

Predviđeni termin izlaska za Bygone Dreams sada je postavljen na drugi mjesec 2024. godine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *