VIDEO “Pomogli su mi Bog i anđeli čuvari!”: Novak Đoković otvorio dušu nakon ispisivanja istorije

VIDEO “Pomogli su mi Bog i anđeli čuvari!”: Novak Đoković otvorio dušu nakon ispisivanja istorije

Novak Đoković je otvorio dušu nakon velikog finala te rekao da su mu pomogli Bog i anđeli čuvari u teškim trenucima.

Đoković je u 36. Grand Slam finalu, a 10. na US Openu, osvojio 24. Grand Slam titulu pobijedivši Rusa Danila Medvedeva. Time se izjednačio sa dosadašnjom rekorderkom Margaret Court.

Rekorder je u konkurenciji tenisača, budući da je Španjolac Rafael Nadal ostao na 22 Grand Slam naslova.

Emotivni srpski as nakon iznimno napornog meča otkrio je što mu je pomoglo da smogne snagu i prebrodi teške trenutke u drugom setu.

“Pomogli su mi Bog i anđeli čuvari…”

“Kazat ću najiskrenije: pomogli su mi Bog i anđeli čuvari. U tim trenucima kada fizički i materijalno ne osjećaš sebe, kada ti se sve vrti, u tim trenucima sa svojom vjerom, vjeruješ u božansku intervenciju.

To mi se dosta puta dogodilo u karijeri. Iznenadio sam dosta puta sam sebe kako sam izdržao to, a moguće je da izdržiš samo ako i kada vjeruješ u Boga i kada je tu neka viša sila u koju vjeruješ.

U tim trenucima igraš samo po instinktu i intuiciji.

Ja poslije seta koji je trajao skoro dva sata više ništa nisam vidio jasno, sve mi se mutilo. Teško je riječima opisati jer si došao do krajnje točke.

Ovo mi je najteži set koji sam dobio u životu, pogotovo s njim koji je kao hobotnica sve hvata i uvijek te tjera da udariš još jedan udarac, Znao sam da se neće predati poslije prvog seta. (…)”

“Teško je to opisati nekome tko ne može sagledati te situacije iz mog ugla, kada se dođe do krajnje iscrpljenosti”, kaže Novak.

Cijelu izjavu Novaka Đokovića pogledajte u videu:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *