Žena čula Božje upozorenje prije nesreće: ”Bog mi je rekao da se sagnem”

Žena čula Božje upozorenje prije nesreće: ”Bog mi je rekao da se sagnem”

Žena svjedoči kako je čula Božje upozorenje prije nesreće „Zapravo sam čula Boga kako mi govori da se sagnem tako da sam se sagnula.“, kaže ova žena.

Debbi Clish iz Massachusettsa, se vozila kući nakon posjete ocu u bolnici. Bilo je oko 4 sata poslije podne, a vani je padala snažna kiša. Ona je nastavljala voziti ulicom okruženom stablima ne znajući da će ju uskoro zadesiti nesreća.

Odjednom je velika grana s drveta pala na njezin auto te joj je smrskala prednje staklo i udarila u sjedalo vozača – no, ona se uspjela na vrijeme sagnuti.

„Zapravo sam čula Boga kako mi govori da se sagnem tako da sam se sagnula“, rekla je Debbi.

Bolničari i vatrogasci koji su stigli na mjesto nesreće su se jako iznenadili kada su vidjeli da nije ozlijeđena.

„Jedino sam imala malenu ranu na ruci. Jako sam zahvalna. Bila je to vrlo opasna situacija. No samo nastavljam zahvaljivati Bogu“, dodala je, „Sve se odjednom dogodilo. Zamislite da se vozite ulicom i slušate glazbu, kad ono BUM, čujete Boga kako vam govori da se sagnete. Brzo sam sagnula glavu na suvozačko mjesto, a onda je grana pala na automobil“.

Navodno se dio drveta odlomio te su grane poletjele prema cesti. Najveća je udarila Debbin automobil.

„Jako sam zahvalna, ovo je dar od Boga. Kada mi je rekao da se sagnem, ja sam Ga poslušala i nisam bila ozlijeđena. Ja sam dobro, samo mi je auto pokidan. Bog me je spasio“, rekla je.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *