Požalila se liječniku na bolove u trbuhu, ostalo joj je samo mjesec dana života

Požalila se liječniku na bolove u trbuhu, ostalo joj je samo mjesec dana života

Tara Mason (33) iz Velike Britanije počela se opraštati od svoje djece nakon što su joj liječnici rekli da ima rak pluća, crijeva i jetre, kao i da joj je preostalo još samo mjesec dana života.

Masonova je ispričala za medije kako se prije godinu dana požalila liječniku na bolove u trbuhu, a nakon brojnih pregleda postavljena joj je dijagnoza zloćudnog raka, koji se proširio po drugim organima. Tara je trenutno smještena na odjel za njegu bolesnika u terminalnoj fazi bolesti i koristi posljednje dane kako bi se zauvijek oprostila od svojih kćerkica, 13-godišnje Tie i 10-godišnje Kacey, piše Daily Mail.

– Kada je prvi put započela terapiju, mislila je kako će se rak povući, da će biti dobro i tada je počela provoditi više vremena s djecom. Nikada je nismo vidjeli kako plače, samo se nastavila boriti. Bila je više zabrinuta za djecu. Svi su joj govorili da je vrlo jaka – ispričala je njena sestra.

Tara se suočila s nevjerojatno izazovnom godinom nakon što su joj liječnici dijagnosticirali rak, zbog čega je bila prinuđena da ide na kemoterapiju. U međuvremenu ovoj samohranoj mami je rečeno da se rak proširio na njene jajnike, pa je išla na operaciju u kojoj su joj kirurzi uklonili veliku cistu.

– Cijelo vrijeme je bila tako živahna i djeca nisu mogla uočiti da ima probleme sa zdravljem. Međutim, njena najstarija kći sada zna da joj je mama ozbiljno bolesna, svjesna je svega što se događa i zbog toga redovno ide kod psihologa. Ne znamo koliko joj je još ostalo života, ali mislimo da neće dugo izdržati – kazala je Kelly.

Njezina porodica skuplja novčana sredstva putem stranice za donacije GoFundMe, kako bi Tarina djeca mogla imati “lijep život” i da bi se imale čemu radovati u budućnosti.

Molimo za ovu porodica da im Bog da snage kako bi prebrodili sve s čime se suočavaju. Neka se u svemu ostvari Njegova volja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *