JELENI SU OTKAZALA DVA BUBREGA, ALI ONA NE ODUSTAJE: Borba za život postala je još veća!

JELENI SU OTKAZALA DVA BUBREGA, ALI ONA NE ODUSTAJE: Borba za život postala je još veća!

Jeleni Veljković (35) iz Smedereva otkazala su dva bubrega i hitno joj je potreban novac za transplataciju i lečenje u Turskoj. Kako vreme prolazi sve je manje sakupljenog novca, uprkos tome što je Jelena uspela da pronađe potencijalnog donora.

Kako svaka beda i nesreća probudi u čoveku borbu za preživljavanjem i strah za egzistencijom, Jelena Veljković je odlučila da dodatno zaradi novac prodajom kozmetike koja je namenjena za unutrašnju i spoljašnu upotrebu.

U pitanju su suplementi i vitamini na bazi aloe vere i Jelena namerava da novac dobijen od njihove prodaje prikuplja i iskoristi za dalje lečenje.

“Nudim i pokušavam da prodam proizvode na bazi organske aloe vere. U pitanju su proizvodi koji su stoprocentno prirodni od voća i povrća. Videćemo kako će sve to ići. Zato apelujem na ljude da koji žele da kupe te preparate koje ja nudim, da se meni lično jave na moj Instagram profil jer od tog novca kojim bi oni kupili preparate, ja bih sakupljala novac za svoje dalje lečenje. Ono što želim da potvrdim jeste da ja nisam pokrenula sama taj posao”, tvrdi Jelena Veljković.

Jelena i dalje ide redovno tri puta na dijalize i kako kaže one ne mogu da joj drastično poboljšaju zdravstveno stanje, već može da se oseća prijatno ili neprijatno zbog dijaliza. Ono što je najbitnije jeste da joj je stanje koliko toliko bolje nego pre tri meseca.

“I dalje idem na dijalize redovno i one mi pomažu. Što se tiče srčane aritmije, ona se na svu sreću smanjila i osećam se bolje. Glavni je razlog taj što održavam kilažu”, objašnjava Jelena.

Podsetimo, Jeleni je potrebno 60.000 evra za smeštaj i lečenje u Turskoj. Ljudi joj povremeno uplaćuju donacije za pomoć, a novac prikuplja preko Fondacije “Budi Human”.

Na svu sreću, u međuvremenu je pronašla donora i u pitanju je jedna izbeglica iz Hrvatske. Kako je ranije izjavila, ima još uvek nade da će uspeti da prikupi novac za lečenje u Turskoj i da je to samo “pitanje vremena”.

Pošaljimo 1484 na 3030.

Uplati na račune:

Dinarski račun: 160-6000001670675-14

Devizni račun: 160-6000001671148-50

IBAN: RS35160600000167114850

SWIFT7BIC: DBDBRSBG

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *