Roditelji su odbili pobaciti svoje ‘deformirano’ dijete, a pogledajte ga sada

Roditelji nisu poslušali liječnike koji su im savjetovali da pobace svoje ‘deformirano’ dijete. Njihov sin im je donio velike blagoslove. Pobačaj je tema o kojoj se mnogo govori. Međutim, za neke, o pobačaju nema ni govora. Ovo je stav jednog mladog para kojima su liječnici savjetovali da pobace svog sina. Oni su to odbili, što je dovelo do rođenja sina koji im je donio blagoslove.

Sara i Chris bili su nevjerojatno sretni kada su saznali da će dobiti sina. Dali su mu ime Brody i pazili na trudnoći. Međutim, već nakon 24 sedmice ultrazvuk je pokazao deformacije. Radilo se o deformiranoj gornjoj usni, zbog koje bi imao zdravstvenih problema i izobličen izgled.

Liječnici su kroz razgovor sugerirali i mogućnost pobačaja, što su roditelji ogorčeno odbili. Kako netko može i pomisliti na tako nešto? Bez obzira na deformacije, nisu htjeli odbaciti svoje dijete. Mali Brody zahtjeva dodatnu brigu i pažnju. Deformirana usnica otežava hranjenje, smijanje, čak i disanje.

Unatoč tome, roditelji su požrtvovni te potiču i druge da ustraju. Majka je na internetu objavila sliku svog djeteta i opisala o čemu se radi. Ubrzo su stigle mnogobrojne poruke ohrabrenja. U jednom slučaju, dok su jeli u restoranu, jedan je stranac dao papirić Sari u kojem je bilo $1000 i poruku „za predivno dijete“. Novac je usmjeren za troškove liječenja dječaka.

Brody

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *