Lepa Aleksandra moli dobre ljude da joj pomognu oko nastavka lečenja - Dnevne

Lepa Aleksandra moli dobre ljude da joj pomognu oko nastavka lečenja

Lepa Aleksandra moli dobre ljude da joj pomognu oko nastavka lečenja

Humanitarna fondacija BUDI HUMAN – Aleksandar Šapić prikuplja novčana sredstva za Aleksandru Gogić (1984)

Aleksandri je u januaru 2022. godine ustanovljena dijagnoza: zloćudni tumor grlića materice (Neoplasma malignum cervicis uteri in vasivum C53), a MR pregledom karlice u februaru 2022. godine utvrđeno je prisustvo TU mase invazivnih i infiltrativnih karakteristika koja se proširila i na druge organe. Lečenje je započeto u prvoj polovini 2022. godine primenom radikalne zračne terapija uz HT. Radioterapija je završena u maju 2022. godine, nakon čega je redovno kontrolisana. U septembru 2022.godine utrvđena joj je hidronefroza desno, a PNC je ugrađen u decembru 2022. godine. PET/CT pregledom urađenim na privatnoj klinici u Turskoj u februaru 2023. godine ustanovljena je progresija bolesti. Takođe, zbog prateće primarne bilijarne ciroze, dijagnostikovane u junu 2022. godine započeto je lečenje. Ponovna onkološka terapija u 3 kompletna ciklusa realizovana je u period od februara do maja 2023. godine koja je u više navrata odlagana zbog opšte slabosti. U julu 2023. hospitalizovana je radi ugradnje kolostome. Uključena joj je totalna intravenska ishrana zbog izraženog gubitka mišićne mase jer Aleksandrina trenutna težina iznosi samo 40 kilograma. Primala je transfuzije, lečena je odgovarajućom antibiotskom terapijom, a u nastavku lečenja planirana je primena imunološke terapije u tronedeljnim intervalima.

Obzirom da primanje imunoterapija iziskuje visoke finansijske troškove, Aleksandra se ovim putem obraća svim humanim ljudima da joj pomognu svojim donacijama kako bi što pre nastavila sa lečenjem.

Sredstva su joj potrebna za nastavak lečenja imunoterapijama, lekove, specijalističke preglede, laboratorijske analize, kao i za putne troškove i troškove smeštaja u toku lečenja.

Za Aleksandrin život! Budimo humani!

Pomozimo Aleksandri!

Aleksandra Gogić (1541) - Humanitarna fondacija Budi human - Aleksandar  Šapić

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *