Ova baka ima čak 234 pra-praunuka, a ukupan broj potomaka će vas zapanjiti

Ova baka ima čak 234 pra-praunuka, a ukupan broj potomaka će vas zapanjiti

99-godišnja pra-pra-prabaka ima čak 234 pra-praunuka i 37 pra-pra-praunuka, a zbog ukupnog broja potomaka je završila na naslovnicama.

Dirljiva obiteljska fotografija koja prikazuje šest generacija žena postala je viralna na internetu nakon što su je mnogi podijelili.

Fotografija je snimljena tijekom posjeta sedmotjedne Zhavije Whitaker svojoj pra-pra-prabaki, MaeDell Taylor Hawkins, u domu za starije osobe u Kings Mountainu, Kentucky.

Fotografiju je podijelila Gracie Snow Howell na Facebooku uz natpis koji kaže: “ŠEST (živih) generacija”, “MaeDell, Frances, Gracie, Jacqueline, Jaisline i Zhavia.”

Hawkins, matrijarh obitelji, rođena je i odrasla u Kentuckyju i imala je samo 16 godina kada je preuzela kućanske obaveze. Njezin prvi muž, udovac, bio je 34 godine stariji od nje i imao je 10 vlastite djece o kojima se brinula jer je on radio na željeznici.

MaeDell je potom imala 13 vlastite djece, koju je odgajala bez mnogo modernih pogodnosti koje se danas podrazumijevaju. “Često bi govorila: ‘Naporan rad je ono što te drži’”, prisjetio se Howell.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *