Došao iz Nemačke na svadbu sina, stavio unuka (3) u kola i obojica poginuli

Došao iz Nemačke na svadbu sina, stavio unuka (3) u kola i obojica poginuli

Roditelji dečaka iz Grčke su u šoku gledali kako im dete umire kada je automobil kojim je upravljao njegov deda sleteo sa puta, usled čega su poginuli 66-godišnji vozač, trogodišnji Dimitris koji je sedeo na zadnjem sedištu automobila i 53-godišnja žena.

Baka trogodišnjeg Dimitrisa, koja je takođe bila u vozilu, bori se za život. Iza automobila koji je izazvao nesreću nalazili su se otac (sin 66-godišnjaka) i majka malog Dimitrisa, koji ne mogu da se oporave od pretrpljenog šoka.

Naime, prema informacijama “Prototeme”, 66-godišnji vozač je živeo i radio u Кelnu u Nemačkoj i došao je u rodni Patras, na venčanje svog sina koji se oženio pre nekoliko dana.

Luksuzni “jaguar” sa 66-godišnjim vozačem saobraćao je iz pravca Digeni Akrita u pravcu raskrsnice Кanelopulos, kada je vozilo skrenulo sa kursa, udarilo u rasvetni stub, prešlo u suprotni tok i naletelo na džip kojim je upravljala žena od 53 godine.

Tada se luksuzno vozilo sudarilo sa trećim automobilom, kojim je upravljao 51-godišnji stanovnik Кarja Patrasa.

Odmah nakon udesa na lice mesta izašlo je sedam vatrogasaca, koji su oslobodili vozače tri automobila, trogodišnje dete i 61-godišnju ženu, koji su se nalazili u istom automobilu sa 66-godišnjakom.

To su 66-godišnji Demetrios Skarlatos iz Evangelosa iz Paralije Patrasa, njegov trogodišnji unuk Dimitris iz Evangelosa i 53-godišnja Marija Aleksandra iz Menelaja.

Šokantna saobraćajna nesreća dogodila se u nedelju nešto pre 23 sata.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *