Majku (25) istukla dvojica muškaraca ispred tržnog centra, njena djeca sve to gledala

Još jedan nemili događaj dogodio se u Živinicama ispred TC Bingo u naselju Suha. Kako saznaje portal Crna-Hronika mlada majka Amira Bektić (25) iz Tuzle pretučena je od strane dvojice njoj nepoznatih muškaraca.

Razlog je i više nego bizaran. Navodno su je, kako Amira tvrdi pretukli zbog reda na kasi. Verbalni obračun se desio dok je Amira trebala da plati namirnice koje je uzela za sebe i svoju djecu. Ostavila je korpu koja je trebala čuvati red, dok se ona vratila po zaboravljenu namirnicu.

Nakon svađe oko reda, ko će prvi doći platiti. Amira je rekla: “Izvinite, šta ja sam bila na redu” nakon čega je nastupio verbalni obračun gdje joj je mladić rekao: “Sad ćeš ti vidjeti kada izađeš”.

Pročitajte potresnu ispovijest mlade Amire Bektić

“U petak su me napala dvojica, meni nepoznata muškaraca u Bingu zog reda na kasi i sačekali me vani i istikli me pred djecom. Vaše je samo da me podržite da mogu osobe biti uhapšene jer policija u Živinicama nije uradila ništa, samo je uzela izjave i pustila ih a mene su “nagradili” neformisanom facom.

Neću se oglašavati jer želim da ih tužim sve. Moj advokat će to završavati.

Vjerujte mi žene moje, izborit ću se za ovo. Odgovarat će za ovo što su me tukli pred bebom i mojoj djevojčicom od dvije godine.

Nažalost moj muž nije tu, tako da mi ne može pomoći. I najgore od svega govore ispred Binga kako su me “samo” tri puda uradili” – izjavila je Amira Bektić.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *