POTRESNI FB STATUS! Tuzlak tvrdi da ga je Ismar pretukao prije nego je ubijen: “Zdrav sam k’o dren. Ti pod zemljom”

POTRESNI FB STATUS! Tuzlak tvrdi da ga je Ismar pretukao prije nego je ubijen: “Zdrav sam k’o dren. Ti pod zemljom”

Tuzlak Dario Marić tvrdi da ga je nastradali Ismar Karahmet zvani “Kinez” pretukao nekoliko sati prije njegove likvidacije. Tuzlak tvrdi da je žrtva njegovog agresivnog ponašanja te da nije zaslužio da ga pretuku trojica mladića.

“Možda si me istuko. Samo nisi ništa uspio. Zdrav ko dren. Ti pod zemljom” – izjavio je Dario Marić te pokazao nalaz sa UKC-a u kojem su mu konstatovane lakše tjelesne povrede, piše Crna-Hronika.

“Ismar Karahmet pretukao me sinoć. Njih dvojica su me čuvali da se ne mogu braniti, dok me je on udarao. Sve se dogodilo ispred Robota kod MUP-a TK. A razlob je bizaran. Ljubomora.

Radi njegove sadašnje djevojke me je pretukao. Smatrao da je njegova. Boljelo ga je to jer je bila sa mnom prije 10 dana. Prijetio je da će ubiti mene i oca mog. Nakon što me je pretukao, otišao sam ravno u policijsku stanicu. Prijavio cijeli slučaj. Oni su me poslali na UKC Tuzla. Tu sam saznao da je likvidiran.

Ismar je išao sa tom namjerom da nas pobije sve, sve koji su mu stali na žulj.

Ja sam živu glavu izvuko. Sva sreća. Da mi je krivo što je tako ispalo jeste. Ismar mi je bio drug 17. dugih godina. Emina nisam poznavao, znao sam da postoji ali nisam ga poznavao. Takav je život” – izjavio je Dario Marić za portal Crna-Hronika.

Podsjetimo, Ismar Karahmet ubije je sinoć u tuzlanskom naselju Miladije, a glavni osumnjičeni je odmah uhapšen, riječ je o Eminu Mustafiću.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *