Amdiže žele preuzeti tijelo monstruma Sulejmanovića, otac poručio neka rade šta hoće i da ga ne zanima ništa vezano za Nermina

Amdiže žele preuzeti tijelo monstruma Sulejmanovića, otac poručio neka rade šta hoće i da ga ne zanima ništa vezano za Nermina

Tijelo ubice iz Gradačca Nermina Sulejmanovića i dalje se nalazi u mrtvačnici u Tuzli, a kako je potvrđeno za iz Komemorativnog centra Tuzla, uskoro bi trebao biti sahranjen.

Kako se navodi, trojica amidža su se javila kako bi organizirali dženazu Sulejmanoviću.

– Ima on amidža koliko hoće, neka ga sahrane, neka rade šta hoće! Mene to ne zanima. Ne znam šta radi ta opština da dva mjeseca ne mogu da ga ukopaju – rekao je Fikret za Republiku.

Nermin Sulejmanović, podsjetimo, ubio je svoju nevjenčanu suprugu Nizamu Hećimović ispred vikendice u mjestu Sibovac, nedaleko od Gradačca, dok je njihova kćerka ležala u lokvi krvi i plakala.

Zločin je prenosio uživo na društvenim mrežama. Nekoliko trenutaka prije nego što će ispaliti metak u glavu svoje nevjenčane supruge upitao je Nizamu zašto ga je prijavila policiji, a nesretna žena je odgovorila da se bojala za sebe i dijete.

Nermin je potom ubio još dvoje ljudi, oca i sina (23), Đengisa i Denisa Ondera. U krvavom piru je ranjena je i supruga i majka ubijenih.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *