Mila vas treba! Svi zajedno za zdravlje ove nasmejane devojčice

Mila vas treba! Svi zajedno za zdravlje ove nasmejane devojčice

Humanitarna fondacija BUDI HUMAN – Aleksandar Šapić prikuplja novčana sredstva za Milu Žeželj (2018).

Mila je rođena 24.10.2018. godine prevremeno sa svega 1060 grama. Jedina se izborila za život od tri bebe jer su u pitanju bile trojke. Odmah po rođenju je iz porodilišta prebačena u Dečiju bolnicu u inkubator gde je na veštačkoj ventilaciji bila 4 meseca.

Drugi dan po rođenju, zbog nezrelosti i prevremenog rođenja Mila je dobila krvarenje u mozgu IV stepena koje je za posledicu imalo hidrocefalus. Ugrađen joj je VP šant na kom je rađeno nekoliko revizija. Mila je sada devojčica od tri godine. Od izlaska iz bolnice intenzivno i redovno ide na fizikalne tretmane. Pomaka na bolje ima, ali Mila još uvek nije napravila svoj prvi samostalni korak.

Mentalno je očuvana. Komunikacija sa njom je jednostavna i zanimljiva. U pitanju je vesela i nasmejana devojčica. Porodica je do sad samostalno snosila troškove lečenja ali im je za dalje potrebna pomoć humanih ljudi kako bi Mila nastavila sa lečenjem.

Sredstva su joj potrebna za specijalističke preglede, operativne zahvate, fizikalne terapije, banjsku rehabilitaciju, defektološke tretmane, hipoterapije, ortopedska pomagala kao i za putne troškove i smeštaj.

Za Milin samostalan korak! Budimo humani!

Pomozimo Mili!

Mila Žeželj (1196) - Humanitarian Foundation Budi Human

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *