Otac monstrum iz Niša silovao ćerku i napravio joj dete: Silova je više od pola godine!

Otac monstrum iz Niša silovao ćerku i napravio joj dete: Silova je više od pola godine!

Nišlija B. M. (52) koji je optužen da je više puta silovao ćerku staru 21 godinu i napravio joj dete, na današnjem početku suđenja pred Višim sudom u Nišu negirao je da je počinio ovo krivično delo, saznaje “Blic”. On je optužen da je počinio produženo krivično delo silovanje kao i krivično delo nasilje u porodici.

Optuženi je danas u pratnji zatvorskih stražara doveden u Viši sud u Nišu iz pritvora dok je, kako saznajemo, njegova ćerka došla u pratnji radnica službi za socijalnu podršku.

– Na današnjem ročištu saslušan je optuženi koji negira izvršenje krivičnog dela. Ispitana je i oštećena u svojstvu posebno osetljivog svedoka, preko sistema preko posebne vrste komunikacije – rekao je za “Blic” portparol Višeg suda u Nišu Miško Radivojević koji je i predsednik sudskog veća.

Oštećena ćerka ima status posebno osetljivog svedoka što znači da ne mora da se u sudnici nađe “oči u oči” sa ocem koji je optužen za monstruozno krivično delo. Kako saznaje “Blic” ona je svoju izjavu dala iz posebne prostorije u Višem sudu u Nišu preko video bima.

Odlukom suda, javnost je isključena iz postupka tako da će se dalji tok glavnog pretresa odvijati iza zatvorenih vrata.

Kako je pisao naš list, B. M. je optužen da je prvi put počinio ovo gnusno krivično delo još 2020. godine i to tek nakon što je njegova ćerka napunila 18 godina i postala punoletna.

Prema saznanjima “Blica”, devojka je ranije bila smeštena u jednoj hraniteljskoj porodici, a po sticanju punoletstva izabrala je da se vrati porodici biološkog oca koji živi u Nišu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *