Dragana se obraća humanim ljudima i moli ih da joj pomognu!

Dragana se obraća humanim ljudima i moli ih da joj pomognu!

Humanitarna fondacija BUDI HUMAN – Aleksandar Šapić prikuplja novčana sredstva za Draganu Kiš (1989)

Dragana je u maju 2018. godine imala udes, udarila glavom u staklo autobusa zbog čega je zadobila povredu glave i vratnog dela kičme koje su za posledicu ostavile mnogobrojne tegebe sa kojima se suočava.

Obzirom da pre traume nije imala nikakve tegobe i da nije lečila bolesti tipa hipertenzije i dijabetesa koje mogu usloviti mikroangiopatske promene, na MR pregledu glave konstatovano je da u neurohirurškom smislu lezije najvreovatnije odgovaraju posttraumatskoj aksonskoj leziji. Zbog tegoba koje ima javljala se neurologu na pregled, bila kod psihijatra, ortopeda i fizijatra, a savetovane su joj vežbe u kućnim uslovima i propisana simptomatska terapija.

U kontaktu sa klinikom u inostranstvu, Dragana odlučuje da dijagnostiku i lečenje nastavi u inostranstvu, ali su joj za to potrebna značajna finansijska sredstva koja Dragana ne može samostalno da obezbedi. Sredstva su joj potrebna za tretmane matičnim ćelijama, operacije, medicinska pomagala, specijalističke preglede, laboratorijske analize, lekove, putne troškove i troškove smeštaja.

Za Draganin novi početak! Budimo humani!

Pomozimo Dragani.

Dragana Kiš (1512) - Humanitarna fondacija Budi human - Aleksandar Šapić

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *