(VIDEO) Nisam jeo ni danas, ni juče, šta mogu? Oca je izgubio, majka je na samrti: Potresna priča dečaka zbog koje ćete zanemeti!

(VIDEO) Nisam jeo ni danas, ni juče, šta mogu? Oca je izgubio, majka je na samrti: Potresna priča dečaka zbog koje ćete zanemeti!

Dečak Alen iz Zenice, izgubio je oca pre nešto malo više od 40 dana a njegova majka Azra je u postelji jer joj je, nažalost, dijagnostifikovano maligno oboljenje na tri mesta.

“Majka mi je bolesna, ima mnogo bolesti, ne mogu ja to objašnjavati. Ona leži, pije lekove, puna kesa joj lekova”, kaže mali Alen kroz suze.

Iako mu je potrebno gotovo sve, ovaj hrabri dečak ima samo jednu želju.

“Najveća mi je želja da mi mama ozdravi, da se izleči od tih bolesti”, kaže Alen.

Dok majka Azra pokazuje prazan frižider, Alen kroz plač odgovara na pitanje da li je gladan.

“Jesam, ali mene nije stid da kažem da nemam od čega da jedem. Jednostavno nemam. Nisam ništa jeo ni juče, ni prekjuče, ni danas. Šta ja mogu? Držim se koliko mogu,” priča Alen i kroz suze dodaje: “Sebe ne gledam, gledam majku, da njoj bude bolje, to nam je sad najbitnije. Šta sam imao, to sam izgubio, sad moram nju čuvati, a sebe ne moram čuvati”.

Njegova priča nas je ostavila bez teksta i naterala da shvatimo surovost i bolnu realnost života. Svi koji su u mogućnosti da pomognu, mogu da se jave majci dečaka Azri Fatić na telefon +38762371578.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *