Ljubavna priča stoljeća: Muškarac se zaljubio u ženu sa šestero djece, pa ih na kraju usvojio

Ljubavna priča stoljeća: Muškarac se zaljubio u ženu sa šestero djece, pa ih na kraju usvojio

Jedan muškarac je usvojio šestero djece nakon što se zaljubio u njihovu samohranu majku. Tony Thomas se oženio sa Lexy prije četiri godine i želio je osigurati da njeni sinovi imaju očinski uzor.

Par se upoznao putem stranice za upoznavanje i Tony je doletio u Kentucky kako bi se upoznao s Lexy i njenih šestero djece: Elijahom, Isaiahom, Ethanom, Sheldonom, Simeonom i Iridiusom.

“U prvom mjesecu korištenja stranice za upoznavanje, nazvane Christian Mingle, vidjela sam Tonyja i kontaktirala ga”, rekla je Lexy.

“Predstavila sam ga svojoj djeci kao gospodina Thomasa i tako su ga zvali većinu vremena, sve do našeg vjenčanja.

“Ali to je bilo tako ludo. Molila sam za sve odlične karakteristike u muškarcu koje vidim kod Tonyja.

Nisam molila za super čudnog supruga, ali to sam dobila. Ali onda sam dobila sve ove druge stvari.”, objasnila je.

Tony je dodao: “Činjenica da sam bio na Christian Mingle bila je direktna reakcija na molitvu, jer sam molio za osobine koje želim vidjeti u ženi i čuo sam Boga kako mi govori da se prijavim na Christian Mingle.

“Zabavno je, znaš, ja sam crni gradski dečko iz Fort Lauderdalea i zaljubio sam se u bjelkinju iz malog grada u Kentuckyju.”

Slagali su se i odlučili se vjenčati. Četiri godine kasnije, Tony je usvojio šestoro djece.

“Svi dječaci nose prezime Thomas, a Tony je upisan na svim njihovim rodnim listovima kao njihov otac. Jedan od dječaka čak je promijenio svoje ime kada je usvojen”, rekla je Lexy.

“Rezervirala sam avionske karte za sve dječake kako bi vidjeli Tonyja i budući da mi je dodijeljeno puno starateljstvo nad njima, nikada se nisu vratili u Kentucky.

“Sudija je rekao da je to bilo jedan od dva slučaja u kojima je ikada dopustila biološkom roditelju da se preseli u drugu državu od drugog biološkog roditelja.

“Vidim nas kao vrlo ujedinjenu porodicu jer nikada nije bilo dinamike ‘njegova djeca, moja djeca’. Mi smo porodica, nema razdvajanja.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *