Mama bez ruku odgaja kćer i ne dopušta da je išta sputava

Mama bez ruku odgaja kćer i ne dopušta da je išta sputava

Sarah Talbi je mama bez ruku koja odgaja svoju kćer Lilu dok nadahnjuje tisuće i ne dopušta da je išta sputava. Sve radi s nogama i radošću u srcu.

Sarah kuha, čisti, šminka se, a može čak i pisati nogama. Njoj je to normalno jer ona ne zna drugačije. Rođena je bez ruku i nosila je perspektivu da “neki ljudi imaju ruke, a neki nemaju.”

Do svoje dvije godine bila je samodostatna i mogla je raditi gotovo sve što može i bilo tko drugi, ali je bila frustrirana kad je postala mama. Bog je koristio njezine frustracije kako bi nadahnuo druge ljude i educirao ih o životu bez udova. Sada je prate tisuće ljudi. No njoj to nije najveće postignuće. Njezina kći je.

“Veliko je postignuće postati mama”, rekla je . “To je moje najbolje postignuće… Ali moj invaliditet se morao prilagoditi rođenju djeteta. Sada imam dvije godine iskustva i mogu raditi sve sa svojom kćeri. Ona me drži za rukav kad hodamo ulicom.”

Kroz svoje ponizno putovanje traženja pomoći, mama bez ruku pronašla je slobodu prihvaćajući svoja ograničenja. Nije li to nevjerojatna perspektiva?

Apsolutno je inspirativno učiti o Sari i gledati je kako prevladava svoje razlike dok živi svoj život u izobilju radosti koju joj je Bog dao kroz majčinstvo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *