Džeko ispunio želju dječaku iz Gračanice i ponovo pokazao da ima veliko srce

Džeko ispunio želju dječaku iz Gračanice i ponovo pokazao da ima veliko srce

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine otputovala je u Vaduz, gdje će sutra igrati meč 7. kolo kvalifikacija za EURO 2024. godine, ali dan prije odlaska Edin Džeko pokazao je još jednom da ima veliko srce.

aime, kapiten reprezentacije BiH jučer je dio svog dana proveo sa dječakom koji je došao iz Gračanice kako bi vidio samo njega.

Dijamant se rado odazvao pozivu da sa mališanom provede kratko vrijeme, a na poklon je dobio dres škole “Euro Football Gračanica”.

“Edin Džeko je još jednom pokazao da je veliki čovjek, veliko srce, institucija! Sa velikom toplinom i ljubaznošću, bez imalo nadmenosti i žurbe, prihvatio je druženje sa dječakom i, koliko god da je taj trenutak bio kratak (jer kratak je koliko god da traje), Džeko je dječaku ostavio uspomenu za cijeli život. Džeko, neka ti stope gaze samo stazama uspjeha i zdravlja. Predivni čovječe, zaradio si veliki plus u najiskrenijem dječijem srcu koje sada oči ne skida sa fotografija s tobom, a to su najljepši uspjesi”, rečeno je u e-mailu koji je stigao u našu redakciju.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *