Porodica moli za pomoć! Nikola ne puzi, ne hoda, ne priča, još uvek leži ali se ipak raduje životu!

Potrebna pomoć! Nikola ne puzi, ne hoda, ne priča, još uvek leži ali se ipak raduje životu!

Nikola Milošević (2020.) iz Šapca boluje od epilepsije G40.9 i infractus cerebri non specifikatus I63.9. Nikola je terminsko rođeno dete. Sa svojih navršenih trinaest dana života počeo je da se bori za život. Njegova borba je trajala petnaest dana.

Preživeo je težak oblik sepse, koji je ostavio posledice na mozgu. Tada je dobio oštećenje centralnog nervnog sistema i zbog toga Nikola nije sposoban za samostalni život.

Nikola ne puzi, ne hoda, ne priča, još uvek leži ali se ipak raduje životu.

Da bi Nikola bio kao svi njegovi vršnjaci, neophodno je da ide na veliki broj terapija.

Porodica nije u mogućnosti da sama finansira lečenje i ovim putem pozivamo sve ljude dobre volje da pomognu Nikoli, tako što će preko Fondacije – humanost bez granica iz Srbije poslati SMS sa brojem 110 na 2407 a iz Bosne i Hercegovine pozvati broj 17110.

Uplate za pomoć u lečenju mogu se izvršiti i na dinarski, KM i devizni račun korisnika i putem E-doniraj internet plaćanjem platnim karticama iz celog sveta, kao i preko PayPal-a.

Cena SMS-a iznosi 200 dinara. PDV se ne naplaćuje. Mogućnost slanja SMS-a imaju korisnici MTS-a, Yettel, A1 i Globaltel mreže. Cena poziva iz Mtel mreže iznosi 2KM.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *