Bogdan ima 10 napada dnevno i smršao je 1kg, jedina nada mu je lečenje u Japanu!

Bogdan ima 10 napada dnevno i smršao je 1kg, jedina nada mu je lečenje u Japanu!

Bogdan Filić (2017.) iz Kragujevca je dete rođeno u terminu, prirodnim putem. Sa godinu i po dana roditelji su primetili da Bogdan trza glavom i u tom periodu je došlo do stagnacije u njegovom razvoju. Postao je hiperaktivan i to nekontrolisano. Dnevno se dešava da Bogdan ima preko deset epileptičnih napada. Bogdan ne priča, imao je 32kg, a sada ima 20kg.

Iako ima velike zdravstvene probleme, Bogdan je jako društven, igra se sa drugom decom, nije agresivan prema drugima ali sebe povremeno ujeda kada je ljut. Sa dve i po godine dobio je prvi epileptični napad. Napade koje Bogdan ima su jako agresivni i mogu da izazovu padanje u komu.

Novac je potreban za nastavak lečenje GMCF ampulama, za odlazak na kliniku u Japan, kao i za troškove puta i smeštaja.

Ovim putem pozivamo sve ljude dobre volje da pomognu Bogdanu da pobedi epilepsiju tako što će preko FONDACIJE – humanost bez granica poslati SMS sa brojem 171 na 2407. Uplate za pomoć u lečenju mogu da se izvrše i na dinarski i devizni račun korisnika i putem E-doniraj internet plaćanjem platnim karticama iz celog sveta, kao i preko PayPal-a. Cena SMS poruke iznosi 200 dinara. PDV se ne naplaćuje. Mogućnost slanja SMS-a imaju korisnici MTS, Yettel, A1 i Globaltel mreže.

Pomozimo Bogdanu!

Bogdan Filić

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *