Braća Slavko i Vuk hitno trebaju pomoć dobrih ljudi!

Braća Slavko i Vuk hitno trebaju pomoć dobrih ljudi!

Slavku (2009.) je kada je napunio osam godina, dijagnostikovana Dišenova mišićna distrofija. Od 2018. godine je u invalidskim kolicima. Zbog progresije bolesti, nogice su mu se izdeformisale a ruke znatno oslabile. 2022. godine, ustanovljena mu je i skolioza kičme a u martu 2023. godine urađena mu je i operacija kičme.

Slavkovom mlađem bratu Vuku (2013.) je kada je napunio sedam godina, takođe dijagnostikovana Dišenova mišićna distrofija, koja je genetska nasledna bolest. Vuk ima narušen hod, koji je uglavnom na prstima i ima vidljivu skoliozu kičme.

Slavku i Vuku su potrebna sredstva za fizikalne terapije, ortopedska pomagala, specijalističke preglede, medikamente, suplemente.

Zbog nedostatka novčanih sredstava porodica nije u mogućnosti da sama finansira lečenje i ovim putem pozivamo sve ljude dobre volje da pomognu braći Slavku i Vuku i olakšaju im život, tako što će poslati SMS sa brojem 155 na 2407. Uplate za pomoć u lečenju mogu se izvršiti i na dinarski i devizni račun korisnika i putem E-doniraj internet plaćanjem platnim karticama iz celog sveta, kao i preko PayPal-a

Cena SMS poruke iznosi 200 dinara. PDV se ne naplaćuje. Mogućnost slanja SMS-a imaju korisnici MTS, Yettel, A1 i Globaltel mreže.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *