Ognjen hitno treba pomoć dobrih ljudi!

Ognjen hitno treba pomoć dobrih ljudi!

Ognjen Milčić (2016) iz Leskovca, dete je iz uredno vođene i kontrolisane trudnoće. Razvijao se, išao je u vrtić i bio naizgled zdravo dete. Ništa nije ukazivalo na to da ima zdravstvene probleme.

Problemi počinju u drugoj polovini maja mesecu 2020. godine Počinju povraćanja i gubitak ravnoteže. Nakon posete lekaru, posumnjalo se na stomačni virus, zatim na upalu srednjeg uha. Na specijalističkom pregledu skenerom, ustanovljeno je da Ognjen ima hidrocefalus nakon čega su ga hitno prebacili na Dečju kliniku Tiršova u Beogradu kako bi mu ugradili VP šant.

Nakon ugradnje VP šanta roditeljima je saopšteno da Ognjen ima zastrašujuću dijagnozu, difuzni leptomeningealni glionerualni tumor, koji nije operativan, a zahvata moždane ovojnice i kičmenu moždinu. U međuvremenu Ognje ostaje bez vida, u njegovom svetu više nema omiljenih crtaća, boja i igrica. Bez obzira na sve Ognjen je veseo dečak koji ne skida osmeh sa lica. Kako bi nastavio sa lečenjem potrebna mu je pomoć svih nas.

Sredstva su mu potrebna za lečenje u zemlji i inostranstvu, za specijalističke i kontrolne preglede, rehabilitaciju u banjskim uslovima, dijagnostiku, operativne zahvate, za terapije, lekove, suplemente, medicinske aparate i opremu, za preparate za poseban režim ishrane kao i za putne troškove i smeštaj.

Ovim putem pozivamo sve ljude dobre volje da pomognu Ognjenu da pobedi opaku bolest, tako što će poslati SMS sa brojem 73 na 2407. Uplate za pomoć u lečenju mogu se izvršiti i na dinarski i devizni račun korisnika i putem e-doniraj internet plaćanjem platnim karticama iz celog sveta, kao i preko PayPal-a

Cena SMS-a iznosi 200 dinara. PDV se ne naplaćuje. Mogućnost slanja SMS-a imaju korisnici MTS-a, Yettel, A1 i Globaltel mreže.

Огњен Милчић (1163) - Донирајте помоћу PayPal-a - Хуманитарна фондација Буди Хуман

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *