Pogledajte reakciju oca i sina dok drže novu članicu porodice (VIDEO)

Pogledajte reakciju oca i sina dok drže novu članicu porodice (VIDEO)

U videu koji su podijelili na društvenim mrežama, otac i sin drže malu Giovannu, a njihove suze radosnice sve govore.

Zamislite radost držanja djeteta za koje niste mislili da ćete ga imati. To se dogodilo Joãou Prudenciju Netu, njegovoj ženi Karolinne i njihovom sinu Davidu.

Nakon što je Karolinne rodila njihovo prvo dijete, Davida, João je postao neplodan. Mogućnost da ima još jedno dijete činila se nemogućom. Ali João i Karolinne nisu gubili nadu. Umjesto toga, okrenuli su se molitvi, svakodnevno moleći Boga da ih blagoslovi s još jednim djetetom, Davidovim bratom ili sestrom.

Njihove su molitve uslišane rođenjem Giovanne. João je podijelio njihovu radost i snagu njihove vjere na Instagramu, rekavši: “Giovannino rođenje nije samo blagoslov za našu porodicu, već i za sve one koji sanjaju jednog dana doživjeti čudo koje samo Isus može učiniti.” Ime Giovanna znači ‘Bog je milostiv’.

Ova nadahnjujuća priča iz srca jedne porodice u Brazilu dirnula je ljude diljem svijeta. Njihovo putovanje od boli u srcu preko postojane molitve do radosne stvarnosti, svjetionik je nade onima koji se suočavaju sa svojim borbama. Suze radosnice na licima oca i sina, dok drže svoje čudo, govore koliko je Bog dobar i milostiv.

U videu u nastavku pogledajte oca i sina dok drže malenu bebu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *