Lepa Kristina treba pomoć humanih ljudi!

Kristina Obradović iz Loznice, rođena je 23.02.2000. godine. U 14. godini je pala sa visine od pet metara i ostala nepokretna. Pored borbe za život, zbog ozbiljne povrede i preloma šestog vratnog pršljena, njena želja je samo jedna – da ponovo stane na svoje noge, pa makar i uz pomagala.

Iako je mnogo godina prošlo, Kristina nikada nije izgubila volju i veliku želju da se oporavi. Nada se da će kad tad prohodati, iako trenutno nije u stanju ni da stoji na nogama. Potrebna joj je pomoć drugog lica čak i da se prenese u invalidska kolica.

Svakodnevne terapije, rehabilitacija, fizikalne terapije, kinezi terapije, medicinska pomagala, ortopedska pomagala, specijalistički pregledi, laboratorijske analize, medikamenti, vitamini, suplementi, medicinski potrošni materijal, kao i sredstva za putne troškove i smeštaj su joj neophodni da bi ispunila svoj san i ponovo prohodala.

Porodica nije u finansijskoj mogućnosti da sama plati troškove oporavka. Ovim putem pozivamo sve ljude dobre volje da pomognu Kristini da stane ponovo na svoje noge, tako što će preko FONDACIJE – humanost bez granica poslati SMS sa brojem 82 na 2407.

Uplate za pomoć u lečenju mogu se izvršiti i na dinarski i devizni račun korisnika i putem E-doniraj, internet plaćanjem platnim karticama iz celog sveta, kao i preko PayPal-a.

Cena SMS-a iznosi 200 dinara. PDV se ne naplaćuje. Mogućnost slanja SMS-a imaju korisnici MTS-a, Yettel, A1i Globaltel mreže.

FOTO: Privatna arhiva

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *