Stefanu je potrebna naša pomoć da bi otišao na operaciju

Stefanu je potrebna naša pomoć da bi otišao na operaciju

Stefan Radovanović (20) iz Smederevske Palanke, rođen je kao zdrav dečak. Normalno se razvijao, bavio sportom (atletika i karate) sve dok se u sedmoj godini nije iznenada onesvestio. Na pregledima i dodatnim analizama pokazalo se da boluje od distrofije mišića (progresivnog propadanja mišićnog tkiva). Sa 13 godina završio je u kolicima jer više nije mogao da hoda.

Stefanu su potrebna sredstva za kontrole u Italiji, matične ćelije, operacije, lekove, gensku terapiju, rehabilitaciju, prevode dokumentacije kao i za troškove puta i smeštaja.

Poslednjih deset godina porodica je sama finansirala lečenje, ali nisu više u mogućnosti jer troškovi lečenja prevazilaze njihove mogućnosti. Ovim putem pozivamo sve ljude dobre volje da pomognu Stefiju da ponovo stane na svoje noge, tako što će preko FONDACIJE – humanost bez granica poslati SMS sa brojem 119 na 2407.

Uplate za pomoć u lečenju mogu se izvršiti i na dinarski i devizni račun korisnika i putem E-doniraj internet plaćanjem platnim karticama iz celog sveta, kao i preko PayPal-a.

Cena SMS-a iznosi 200 dinara. PDV se ne naplaćuje. Mogućnost slanja SMS-a imaju korisnici MTS, Yettel, A1 i Globaltel mreže.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *