Ovo je devojčica (10) čije je beživotno telo pronađeno u podrumu zgrade

Ovo je devojčica (10) čije je beživotno telo pronađeno u podrumu zgrade

Beživotne tijelo malene Loane pronađeno je u podrumu zgrade. Djevojčica je više puta udarena u lice i ti su udarci doveli do njezine smrti.

Muškarac koji je u srijedu uhićen u francuskom Sedanu u sklopu istrage o silovanju i ubojstvu malene Loane (10), optužen je za silovanje i ubojstvo maloljetnice mlađe od 15 godina i nalazi se u pritvoru. Prijeti mu doživotna kazna zatvora, javlja Le Parisien.

Osumnjičeni Jean-Baptiste M. (57) uhićen je u srijedu navečer nakon što je u podrumu zgrade u kojoj je živio pronađeno beživotno tijelo djevojčice. Nestanak je prijavljen 24 sata ranije, nakon čega je pokrenuta potraga. Prema riječima javnog tužitelja, djevojčica je “više puta udarena u lice” i ti su udarci doveli do njezine smrti.

Loanino tijelo pronađeno je umotano u plahte u podrumu ove zgrade u centru grada, koju čine napušteni lokal i stan na prvom katu, čiji je osumnjičeni jedini stanar.

“Krvi je bilo u lokalu, bilo je dosta krvi u podrumu, kao i na posteljini u stanu”, rekla je tužiteljica.

Osumnjičenik nije priznao ubojstvo, ali je pričao o nesreći. Naime, rekao je da je “djevojka pala niz stepenice”. Ne znajući što će s tijelom, zamotao ga je u plahtu i stavio u podrum. Kasnije je osumnjičeni priznao da je silovao djevojčicu.

Le Parisien piše kako je osumnjičenik bio poznat po prometnim prekršajima te je 2017. osuđen na uvjetnu kaznu zatvora od mjesec dana zbog grupne krađe. Istraga se nastavlja, a grad je u šoku nakon ubojstva djevojčice.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *