Maleni Teodor treba našu pomoć!

Maleni Teodor treba našu pomoć!

Teodor (2019.) je veseo i miran dečak, vrlo slabo priča, zna da kaže samo nekoliko reči, ne koristi samostalno kašiku i viljušku, ima problem sa vidom, dioptrija mu je +4. Znatno kasni u razvoju u odnosu na svoje vršnjake.

Nakon svih ispitivanja, Teo dobija dijagnozu F84, poremećaj iz spektra autizma. Ide na muzikoterapiju, kod logopeda, psihologa i u poslednje vreme uočava se značajan napredak. Zato je bitno da se nastavi sa terapijama kako bi se Teodor pravilno razvijao.

Teodoru su potrebna sredstva za logopeda, psihologa, muzikoterapiju, apoteku, kontrolne preglede, preglede kod očnog lekara, kao i za troškove puta i smeštaja.

Ovim putem pozivamo sve ljude dobre volje da pomognu za Teov napredak tako što će poslati SMS sa brojem 179 na 2407. Uplate za pomoć u lečenju mogu da se izvrše i na dinarski i devizni račun korisnika i putem E-doniraj internet plaćanjem platnim karticama iz celog sveta, kao i preko platforme PayPal.

Cena SMS poruke iznosi 200 dinara. PDV se ne naplaćuje. Mogućnost slanja SMS poruke imaju korisnici MTS, Yettel, A1 i Globaltel mreže.

pionirtito (@pionirtito) / X

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *