Žena ostala trudna u 57. godini te je rodila živu i zdravu bebu

Žena ostala trudna u 57. godini te je rodila živu i zdravu bebu

Priča ovog bračnog para je pravo čudo! Barbara je ostala trudna u 57. godini te je rodila živu i zdravu bebu. Barbara živi blizu Bostona sa svojim 65-godišnjim suprugom Kennyjem Banzhoffom. Par je u prošlosti imao divnu kćer.

No, prije pet godina, njihova je 13-godišnja kćer preminula od raka na mozgu. Nakon što su izgubili kćer, Barbara i Kenny ostali su sami. Bili su usamljeni, u šoku te su tugovali. Nitko ne želi morati osjetiti bol gubitka djeteta.

Bili su potpuno sami te je Barbara počela sanjati o drugom djetetu. Ta joj se želja pojavila u snovima.

„Počela sam sanjati da želim imati dijete te sam mislila da sam luda“, rekla je Barbara, „Snovi su počeli nedugo nakon smrti moje kćeri Molly te sam mislila da je to samo reakcija na traumu i šok. No snovi su se neprestano javljali te su se vrtjeli oko procesa poroda, a ponekad me je neki glas u njima zvao ‘mama.’“

Barbara je razmislila o posljedicama rađanja u poodmakloj dobi. No uskoro je shvatila da nitko od nas ne može biti siguran u vrijeme koje imamo na ovoj zemlji.

Rekla je: „Nitko ne može roditi bebu i točno znati da će ju vidjeti kako odrasta. Ne znam gdje ću biti za deset godina, ali znate li vi?“

Čekali su dok nisu pronašli kliniku koja je bila spremna liječiti ženu njezinih godina (57). I uskoro se dogodilo čudo – Barbara je zatrudnjela. Liječnici kažu da je Barbara odlično podnijela trudnoću zbog svog dobrog zdravlja, aktivnog životnog stila i dobrih gena. Barbara je navodno dizala utege sve dok nije došlo vrijeme za porod, a nakon toga je rodila divnog dječaka.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *