Aleksandra se obraća svim humanim ljudima da joj pomognu kako bi što pre nastavila sa lečenjem

Aleksandra se obraća svim humanim ljudima da joj pomognu kako bi što pre nastavila sa lečenjem

Humanitarna fondacija BUDI HUMAN – Aleksandar Šapić prikuplja novčana sredstva za Aleksandru Osvald (1967)

Aleksandri je dijagnostikovan zloćudni tumor repa pankreasa (C25.2 Neoplasma malignum caudae pancreatis), a ubrzo nakon toga i sekundarni zloćudni tumor jetre i intrahepatičnih žučnih puteva (C78.7 Neoplasma malignum secundarium hepatis et ducti biliferi intrahepatici), sekundarni zloćudni tumor kosti i koštane srži (C79.5 Neoplasma malignum secundarium ossis et medullae ossium), sekundarni zloćudni tumor peritoneuma i retroperitoneuma (C78.6 Neoplasma malignum secundarium peritonaei et retroperitonaei), kao i gušavost sa više netoksičnih čvorova (E04.2 Struma multinodosa atoxica) i Crohnova bolest, neoznačena (K50.9 Morbus Crohn, non specificatus).

Aleksandra je lečenje nastavila na Klinici u inostranstvu obzirom da po njenim navodima onkološka komisija IOV nije imala plan njenog lečenja jer se do sada nisu sreli sa ovom vrstom tumora. Terapije koje je primila u inostranstvu daju rezultate jer se tumor na pankreasu smanjio, a u planu je primanje imunološke terapije koja iziskuje velika novčana sredstva.

Aleksandra se obraća svim humanim ljudima da doniraju novac i pomognu joj kako bi što pre nastavila sa lečenjem.

Sredstva su joj potrebna za nastavak lečenja u inostranstvu, imunološke terapije, putne troškove I troškove smeštaja u toku lečenja.

Za Aleksandrin život! Budimo humani!

Aleksandra Osvald (1569) - Humanitarna fondacija Budi human - Aleksandar  Šapić

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *