Žena koja je 10 godina patila od bolova je doživjela čudesno ozdravljenje - Dnevne

Žena koja je 10 godina patila od bolova je doživjela čudesno ozdravljenje

Žena koja deset godina patila od bolova u koljenu doživjela je čudesno ozdravljenje. Prihvatila je svoje stanje i odlučila živjeti s boli. Ali Bog je imao bolji plan.

Gail Wood voli volontirati kako bi pomogla drugima, posebno svjedočeći ljudima o Kristu. U crkvi nadgleda ostavu hrane i vodi globalna misijska putovanja. Međutim, to je postalo izazovno nakon što se ozlijedila tijekom jednog od svojih misijskih putovanja 2012.

Gail je istovarala robu iz kamiona kada je skočila s vozila i ozlijedila desno koljeno. Od tog dana počela je patiti od probadajuće boli u koljenu svaki put kad bi hodala. Štoviše, stalna bol ponekad je probudi usred noći.

Gail je otišla liječniku da joj pregleda koljeno. Tada joj je liječnik savjetovao da jednostavno stavlja tople i hladne obloge na koljeno kad god bol napadne. Dakle, koristila je taj kućni lijek sljedećih deset godina, uz lijekove protiv bolova i nošenje steznika za koljeno.

Dugi niz godina, Gail je učila nositi se s bolovima u koljenima dok je još bila aktivna u svom volonterskom radu. Iako ju je to ponekad obeshrabrilo jer ju je stanje usporavalo, naučila je nastaviti.

Ali iznad svega, molitva je bila ta koja je natjerala Gail da nastavi.

“Molila bih se i govorio ‘Gospodine, stvarno te trebam da mi izliječiš koljeno. Moram biti jaka i zdrava kako bih učinila sve što želim učiniti za Tvoje Kraljevstvo’, prisjetila se.

Deset godina kasnije, Gail je odlučila živjeti sa stanjem svog koljena da nikada neće biti izliječena. Ali jednog dana, dok je odlazila kući nakon dugog dana u crkvi, dogodilo se čudo. Njezina bol u koljenu je čudesno izliječena!

Pogledajte što se dogodilo u videu ispod.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *