Bravo influenseri! Za tuzlansku Onkologiju prikupljeno više od 81.000 KM!

Za manje od 24 sata influenseri širom BiH, potaknuti inicijativom Tuzlaka Mirze Mustafagića, uspjeli su skupiti više od 81.000 KM što im je bio cilj za mjesec dana kako bi onkološkim pacijentima omogućili ugodniji boravak tokom liječenja na Klinici za onkologiju, hematologiju i radioterapiju UKC Tuzla.

Već danas iznos na platformi doniraj.ba je nešto vioše od 81.000 KM, a obzirom na odličan odziv dobrih ljudi, akcija se nastavlja i dalje.

“Ljudiii! Ponosan sam na sve nas! Skupili smo 70.000KM koje smo željeli i to za samo 28h (kasnije je iznos povećan – op.a.). Bitna stvar : NE STAJEMO! IDEMO DALJE! Molim vas nastavite da dijelite i donirate, bićete ponosni na kraju, vjerujte mi. Cijela Bosna i Hercegovina će biti ponosna! Molim vas i dalje donirajte na doniraj.ba. Hvala svakom od dosadašnjih preko 1.900 donatora ma koliko god ko donirao. Hvala Fondacija tuzlanske zajednice! Idemo dalje”, napisao je Mirza Mustafagić, jedan od inicijatora ove akcije.

Tuzlak Mirza Mustafagić je skrenuo pažnju javnosti na ovaj problem, a ubrzo su ovoj akciji pridružili i brojni drugi bh. influenseri, među kojima su Ana Bavrka, Naida Bojnakova, Hana Hadžiavdagić, Šejla Ramović, Lejla Ramović, Adi Bebanić, Ilda Humić i mnogi drugi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *