Stigla kući beba koja se zahvaljujući policiji rodila u porodilištu, ne u kolima - Dnevne

Stigla kući beba koja se zahvaljujući policiji rodila u porodilištu, ne u kolima

Stigla kući beba koja se zahvaljujući policiji rodila u porodilištu, ne u kolima

Valentina, beba koja se pre nekoliko dana rodila u porodilištu a ne u kolima, i to zahvaljujući policiji, stigla je kući. Srećna porodica Nikolić iz Jajinca, koja je bogatija za još jednu ćerku, sada je na okupu, a našoj redakciji javili su se sa slikom novog člana. Valentina se rodila u ponedeljak, 13. novembra. Mama Aleksandra je, kako smo pisali, ,ujutro osetila kontrakcije, a kada su krenuli ka porodiluštu u Kliničko-bolnički centar “Zvezdara”, naleteli su na gužvu pa se dovitljivi otac Uglješa setio da pozove policiju.

– Pozvao sam policiju, i uz njihovu asistenciju smo prošli par semafora. Snašao sam se – smejao se Uglješa u ponedeljak.

Otkrio nam je tada da se po dolasku u porodilište Aleksandra veoma brzo porodila.

Beba Valentina

– Ušli smo unutra i odmah su je stavili na sto. Javila mi se da su dobro i ona i beba. Dobili smo treću ćerku, zove se Valentina. Kod kuće je čekaju još dve sestre – Kristina i Katarina – ispričao je Uglješa za Telegraf.rs.

Asistenciju su izveli kapetan Vladica Đorđević, starešin u stanici policije Sever i njegov pomoćnik Predrag Stojanović. Đorđević za Telegraf.rs kaže da na ovom zadatku nije bilo treme, i da je srećan što Nikolići stigli na vreme u porodilište.

– To je naša dužnost. Treme nije bilo. Imam 18 godina staža i ovo nije prvi put da mi se ovako nešto desilo. Postalo je rutina. Bitno je da smo stigli na vreme – kaže Đorđević za naš portal.

Inače, celu akciju je tada organizovao Boban Azanjac, pomoćnik vođe smene dežurne službe Uprave saobraćajne policijske uprave za Grad Beograd.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *