BUDIMO HUMANI I POMOZIMO! Andrija treba pomoć humanih ljudi!

BUDIMO HUMANI I POMOZIMO! Andrija treba pomoć humanih ljudi!

Humanitarna fondacija BUDI HUMAN – Aleksandar Šapić prikuplja novčana sredstva za Andriju Arsina (2019).

Andrija je rođen 05.03.2019. godine u Novom Sadu. Usled komplikacija na porođaju ostao je bez kiseonika što je ostavilo trajne posledice po njegovo zdravlje. Par dana nakon rođenja detaljnom dijagnostikom uočeno je oštećenje bele mase mozga i krvarenje II stepena koje je nastalo usled nedostatka kiseonika pri porođaju.

Andriji je uspostavljena Dg.G80.0 Paralysis cerebralis spastica quadriplegica (spastička kvadriplegična cerebralna paraliza).

Od izlaska iz porodilišta do današnjeg dana Andrija je izložen mnogim tretmanima kako bi mu se poboljšalo zdravstveno stanje. Leči se na Klinici za rehabilitaciju “Dr Miroslav Zotović” u Beogradu.

Andrija je dete koje još uvek ne hoda. Može da sedi u “turskom sedu” uz minimalnu podršku. Za transfere je potrebna asistencija. Ne menja samostalno ni jedan položaj.

Da bi Andrija napredovao u lečenju potrebno je još mnoga rada. Roditelju su do sad samostalno finansirali njegovo lečenje i iscrpeli sve resurse pa se ovim putem obraćaju svim humanim ljudima da im pomognu u daljem lečenju.

Sredstva su mu potrebna za specijalističke preglede, fizikalne terapije, operaciju fibrotomije i strabizma, logopedske, tiplološke i defektološke tretmane, ortopedska pomagala, laboratorijske analize, hipo terapiju, delfino terapiju i kraniosakralnu osteopatiju, kao i za putne troškove i smeštaj.

Olakšajmo Andriji život! Budimo humani! Pomozimo Andriji!

Andrija Arsin (1199) - E-donate by credit card - Humanitarian Foundation Budi Human

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *