Tinejdžer hladnokrvno zadavio majku i zakopao je u dvorištu

Tinejdžer je mirno  ispričao policiji kako je zadavio svoju majku i zakopao njezino tijelo ispod crkvenog roštilja, a sve zbog ocjena.

Gregory Ramos je imao samo 15 godina kada je ubio svoju majku, Gail Cleavenger (46), u njihovoj kući u DeBary u studenom 2018., a zatim je organizirao nešto što je izgledalo kao provala. On je  osuđen na 45 godina zatvora zbog jezivog ubojstva, nakon što je priznao krivnju za prvostupanjsko ubojstvo, zlostavljanje tijela i mijenjanje dokaza, piše Daily Mail koji je objavio i jezivu snimku njegova ispitivanja od strane policija.

Snimka otkriva uznemirujuće nove detalje slučaja, uključujući i to kako je pokušao odrezati majčin prst kako bi založio njezin vjenčani prsten, ali nije uspio jer “nije imao dovoljno jak nož da prereže kosti”.

Video prikazuje Ramosa kako nonšalantno opisuje ubojstvo detektivima koji su ga pokupili gotovo odmah nakon što je nazvao policiju tvrdeći da mu je majka nestala. Tinejdžer je ubio svoju majku dok je njegov očuh bio izvan grada zbog posla, koji je bio s njom oko Ramosovih loših ocjena samo nekoliko sati prije ove jezive tragedije.

Nakon što je lagao policiji o svojoj umiješanosti, Ramos je na kraju puknuo, rekavši da “nije osjećao ništa nakon što je ubio moju mamu”.

“Došao sam kući i posvađao se s mamom, ona me ošamarila, počela me udarati, počela me tući, nije mi se svidjelo pa sam je zadavio”, rekao je policajcima.

“Stavio sam je u kolica i stavio u stražnji dio svog auta. Imao sam psihički slom, tri puta sam skoro počinio samoubojstvo.”

“Vozio sam se po Daytoni, ispustio sam kolica, a onda sam se vratio u crkvu i počeo kopati rupu. Iskopao sam rupu točno ispod roštilja, iskopao sam prilično duboku rupu, prilično duboku – dovoljno duboku da stavim tijelo unutra.”

“Odvukao sam mamino tijelo u raspadanju iz auta na roštilj. Pokušao sam joj odrezati vjenčani prsten s prsta jer sam ga htio založiti, ali nisam imao dovoljno jak nož da prerežem kosti – pa, što god .”

Zatim je objasnio kako ju je u rupu, pokrio je i učinio da izgleda “prirodno” prije nego što je bacio odjeću i otišao u školu kao da se ništa nije dogodilo. Tinejdžer je pokušao obraniti svoje postupke, rekavši da su bili “potpuno impulzivni” i rezultat opetovanih batina. No, priznao je i da se napad dogodio nekoliko sati nakon što su se posvađali oko njegove ocjene iz biologije, te da je ušao u maminu sobu dok je spavala kako bi je ubio.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *