(VIDEO) Potresna ispovest Milene Radulović nakon suđenja za silovanje

(VIDEO) Potresna ispovest Milene Radulović nakon suđenja za silovanje

U Višem sudu u Beogradu juče je završeno svedočenje Milene Radulović u postupku protiv samozvanog profesora glume Miroslava Aleksića, optuženog za silovanje i seksualno uznemiravanje nekoliko polaznica te škole.

Tokom davanja iskaza odgovarala je i na pitanja optuženog Aleksića, a kako se osećala dok je dve godine od podnošenja tužbe ponovo proživljavala traumu pred sudom mlada i hrabra glumica Milena Radulović objasnila je u emisiji “Uranak” na televiziji K1.

– Ova je priča koja toliko drugo traje, koja je bez kraja za mene. Iako sam nekoliko puta mislila da neću morati dalje, uvek se pokazalo da dalje postoji. Nadam se da posle ova tri ročišta i svega što se dogodilo u ova tri meseca, intenzivne ove priče i našeg susreta i tih njegovih pitanja juče, da će biti kraj – kaže Milena Radulović.

Objašnjava da je znala da će joj Aleksić postavljati pitanja.

– Četiri devojke su svedočile pre mene i on to svoje pravo nije koristio, ali imala sam osećaj da će želeti da ga iskoristi u mom slučaju i to je uradio. Iskreno se nadam da ću sada konačno imati pravo da budem devojka i glumica, da više neću morati da pričam o tome. Volela bih malo nekih bezazlenijih tema – kaže Milena Radulović.

– Mnogo je bilo mučno. Pre prvog ročišta sedam dana mi nije bilo dobro, veče pred su mi izašli pečati po ruci. Nekako sam to prvo ročište dobro podnela. Imala sam utisak da ipak to što boli-boli, da to od čega se plače, plakaće se uvek, nevezano za bilo koji ishod, ali sam imala osećaj da u sadašnjem trenutku ja imam snage za to i da su oni (Aleksić i njegova supruga), deo prošlosti. Kada je došlo drugo ročište, ja sam bila kao mnogo bolje i nije mi sedam dana trajala priprema, znala sam na šta idem, ali dan pred nisam mogla da jedem, nisam mogla ništa, tresla sam se ceo dan. Treći put sam zaključila, da bez obzira koliko stičeš neko iskustvo u ročištima i koliko god da ti je jasno šta te čeka, ništa se ne promeni. Pozvao me je jedan od mojih advokata i rekao mi, „Ajde, Milena sad si već veteran, šta je to za tebe“. Mislim da nikada ne može da bude lako. Koliko god ti sebe zavaravaš, mnogo je mučno – rekla je glumica za “K1” TV.

Glumica je otkrila i reakciju svojih roditelja, kada im je saopštila šta joj se dogodilo:

– Prvo sam rekla majci, ona je pala. Onda sam bila svesna da kada se to dogodilo, moram da kažem i tati. Pošto sam mislila da će ga ubiti, spremala sam se sa svojom terapeutknjom tada i ona mi je rekla, da što ja budem mirnija, jer mami sam rekla baš kako ne treba, to će i njegova reakcija biti mirnija i staloženija. Sećam se da smo otišli na gliser koji moj tata ima, baš smo bili otplovili, jer sam ja mislila u tom trenutku, ako poludi, ipak bi morao da skoči u vodu, pa bi malo teže stigao nazad – kaže Milena.

Gostovanje Milene Radulović  na K1 TV možete pogledati ispod:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *