Suprug je napustio ženu nakon teške nesreće, nije očekivao njen povratak - Dnevne

Suprug je napustio ženu nakon teške nesreće, nije očekivao njen povratak

Suprug je napustio ženu nakon teške nesreće, nije očekivao njen povratak

Suprug je napustio svoju mladu ženu nakon teške nesreće kada je zadobila teške opekline na licu i tijelu, no ona se vratila. Courtney Waldon doživjela je veliku nesreću. Vatra na kampiranju zahvatila joj je odjeću i tijelo te ju je strašno ozlijedila.

Njezin je suprug išao dodati benzin na vatru, no vatra je podivljala i obavila Courtney. Mlada majka, koja je tada imala samo 27 godina, zadobila je ozbiljne opekline na 40% svog lica i tijela.

Courtney je prošla kroz nekoliko zahvata presađivanja kože, sedam operacija te je provela 51 dan na intenzivnoj njezi za žrtve požara. Tijekom slijedeće dvije godine, liječnici su procijenili, trebat će još 12 operacija. Dvije sedmice nakon što je otpuštena iz bolnice, muž je napustio nju i njezinu 4-godišnju kćer Caroline. Courtney nije imala nikakva primanja. Budući da je zadobila teške i potencijalno trajne ozljede na rukama, možda nikada više ni neće moći raditi.

Liječnički su se računi gomilali te je Courtney bila prisiljena napustiti svoju kuću. Ona i Caroline više nisu imale dom. Bile su beskućnice.

No kada je crkva i zajednica čula za njezinu priču, odlučili su djelovati i učiniti nešto nezamislivo za majku i njezinu kćer. Njihovo joj je divno djelo vratilo vjeru u ljude.

Pogledajte snimku kako biste dobili uvid u cijelu priču ove majke. Courtney trenutno prima bilo kakve novčane donacije preko GoFundMe stranice.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *