Dječaka (2) roditelji tukli i mučili jer nisu htjeli drugo dijete

Policija u Rumunjskoj uhitila je roditelje na graničnom prijelazu zbog sumnje da su tukli i mučili njihovog dvogodišnjeg sina dok su bili u Njemačkoj.

Dijete je godinu dana proživljavalo pakao jer ga “roditelji nisu htjeli”. Riječ je o bračnom paru iz grada Satu Mare, koji već ima četverogodišnje dijete.

Kako javlja PortalSM, roditelji su godinu dana mučili mlađe dijete pred očima njegovog starijeg brata. Dječačić je pretučen i nekoliko sati zatvoren u ormar.

Cijeli slučaj otkriven je kada je bračni par zahvaljujući fotografijama saznao za mučenje djeteta i sve prijavio policiji.

Par je uhvaćen 16. prosinca nakon ulaska u Rumunjsku, gdje su došli provesti blagdane. Za njima je nešto ranije raspisana tjeralica. Djeca su im odmah oduzeta i odvedena u Centar za socijalni rad. Mediji prenose da će brigu o djeci preuzeti roditelji dječakova oca.

“Policija je nakon prijave, a tijekom istrage utvrdila da su dvogodišnjeg dječaka, tijekom boravka u Njemačkoj, roditelji redovito zlostavljali i prijetili mu. Određeno im je zadržavanje do 24 sata i bit će predani nadležnom tužiteljstvu”, priopćila je policija.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *