Dirljiv gest Dragane Mirković prije koncerta u Tuzli: Uplatila novac samohranom ocu devetero djece

Dragana Mirković je prije jučerašnjeg koncerta u dvorani Mejdan u Tuzli dirljivim gestom obradovala jednu porodicu.

Naime, ona je Asmiru Mulabdiću, samohranom ocu devetero djece, uplatila više pomoć u iznosu od 10.000 KM. On joj se srdačno zahvalio, a mališani su se radovali što su upoznali svoju omiljenu pjevačicu.

“Sreća se uvećava dijeljenjem i moja želja je da u godini u kojoj slavim jubilej, svuda gdje mogu, učinim ljude sretnima. U svakom gradu ću odabrati one kojima je pomoć najpotrebnija, a porodica Mulabdić je samo prva od mnogih čija me je sudbina ganula i osjetila sam potrebu da pomognem koliko mogu”, rekla je pjevačica.

Ona je koncertom u Tuzli započela turneju pod nazivom “Do posljednjeg daha” kojom obilježava četiri decenije na muzičkoj sceni. Prvobitno je bilo planirano da turneju počne koncertom u Štark areni u Beogradu.

“Dobrodošli na moj prvi koncert poslije teškog perioda u mom životu. Bog je očigledno želio da turneju počnem iz Tuzle i ne znam zašto je tako, ali kada vas vidim, znam da sam tu gdje treba da budem. Bilo je dosta plakanja, ali obećavam vam, nema više suza, vrijeme je za pjesmu”, kazala je.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *