(VIDEO) Plač je bio UPOZORENJE DA PRIJETI NAJGORE: Beba je VRIŠTALA kad god je starija sestra zagrli, a onda su roditelji otkrili JEZIVU ISTINU - Dnevne

(VIDEO) Plač je bio UPOZORENJE DA PRIJETI NAJGORE: Beba je VRIŠTALA kad god je starija sestra zagrli, a onda su roditelji otkrili JEZIVU ISTINU

Beba po imenu Tajler plakala je svaki put kada je u blizini svoje starije sestre Megan.

Kad god bi pokušala da mu se približi, on bi se zacenio od plakanja. Iako je imao samo dva mjeseca i svu pažnju i ljubav koji su jednoj bebi potrebni, nije mogao da podnese prisustvo svoje sestre.

I sve se čini da je osjetio da sa njom nešto nije u redu. I nije bilo ništa natprirodno, ali bilo je veoma opasno.

Na društvenoj mreži TikTok posljednjih dana veoma je viralna priča o dvomjesečnoj bebi Tajleru koja bi neutješno plakala svaki put kad je starija sestra Megan uzme u naručje. Kada ona ne bi bila u blizini, Tajler je bio potpuno drugačiji.

Bio je, jednostavno, kao i svaka druga beba – vesela, ponekad plačljiva, ali mila i slatka. Voljena od svih članova porodice. Ali, kao da on nije volio svoju sestru. Roditelji su sumnjali da sa Tejlorom nešto nije u redu, odveli su ga čak i kod ljekara, uradili preglede, ali – ništa. On bi bio miran sve dok mu se ne približi Megan.

Jednog dana, kako se navodi u videu, roditelji su zatekli prizor koji nijedan roditelj ne želi ni najgorem neprijatelju, a onda u bolnici čuli još strašnije vijesti.

Roditelji, preneraženi prizorom i preplavljeni najvećim strahovima, odmah su pozvali hitnu pomoć, a nakon silnih ispitivanja ispostavilo se da Megan ima tumor na mozgu.

Tada su svi posumnjali da je Tajler, zapravo, osjećao da sa njegovom starijom sestrom nešto nije kako treba, da je životno ugrožena i da je potrebna hitna reakcija. Njegov plač su svi shvatili kao pokušaj upozorenja i poziv u pomoć.

Na kraju videa navodi se da je Megan uspješno odstranjen tumor, da je danas živa, a njen maleni brat Tajler proglašen je pravim herojem koji je svojoj starijoj sestri spasio život, prenosi Žena Blic.

@nightmaretales_ Replying to @Jackie Grubbs563 ♬ Suspense, horror, piano and music box – takaya

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *