3 horoskopska znaka kojima ĆE BITI SLOMLJENO SRCE! Pogledajte dobro da li ste među njima!

U 2018. godini, ovi horoskopski znaci bi mogli doživjeti slomljeno srce jer im se planete i neće baš posložiti u njihovu korist…

Ali, kao i uvijek – sve je stvar percepcije! Slomljeno srce je jedna od onih stvari koje u životu treba da prođu kako biste naučili da cijenite ono što imate. U 2018. godini, ovi će se znakovi najvjerovatnije naći na ljubavnom iskušenju!

1. Blizanci

Za sve Blizance slijedi godina promišljanja načina na koji pristupaju ljubavi i vezama. Blizanci će se (napokon) pomjeriti od svojih loših navika traženja sopstvenog odraza u partneru i konačno se suočiti sami sa sobom. Ovaj znak toliko dobro projicira sebe na druge ljude, da čim se zaljubi počne da mijenja cijeli svoj život zbog druge osobe.

Ali, ova navika često ne daje najbolje rezultate u ljubavi. Blizanci će napokon naučiti da se takmiče sa samim sobom i naučiti neke lekcije na teži, odnosno bolniji način. Ali – imajte na umu da vas vaša srodna duša čeka, čak i ako se ne dogodi ove godine!

Pročitajte još:  One su najpoželjnije dame horoskopa - pred njima muškarci padaju na kolena

2. Škorpija

Drage Škorpije, vi najčešće slamate svoje sopstveno srce, iako je lakše patnju svaliti na druge. Stvari koje će se u vašem životu odviti početkom godine izazvaće ljutnju i sipaćete svoj uobičajeni otrov po svima oko sebe. Ako ne obuzdate svoju destruktivnu energiju na vrijeme, mogla bi se dogoditi i veća šteta zbog koje ćete na kraju vi najviše patiti. Liječite svoje slomljeno srce.

Pozitivna strana vaše destrukcije je nevjerovatna moć regeneracije. Nije tačno da gubici nisu korisni i nužni, oni vas puno toga nauče, a ako se postavite pametno – okrenite svaku promjenu u svoju korist i dočekajte proljeće srećniji nego ikad!

3. Vaga

Ovo je godina u kojoj će Vage shvatiti da koliko god pokušavaju da žive ravnotežu, život nije uvijek fer i rezovi su nužni! Ovo je problem s kojim se nose još od djetinjstva i realno, izvor je svih njihovih frustracija. Ove godine ćete napokon definisati sve svoje emocije, reći jasno i glasno šta mislite, riješiti se nepotrebnih izvora stresa i krenuti svježe iz početka.

Pročitajte još:  DNEVNI HOROSKOP ZA 18. APRIL: Bik ne sme da propusti novu poslovnu priliku, a Vaga uživa u svojoj zaljubljenosti

Vjerovatno ćete na tom putu izgubiti neke ljude u životu, jer ćete shvatiti da “to nije to” i kako ste samo idealizovali harmoniju u svojoj glavi. Drage Vage, vrijeme je da naučite da ne možete stalno biti najljubaznije i najdivnije i da ponekad treba da se borite za svoj sopstveni, unutrašnji balans.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here