Ana Sević se oglasila otvorenim pismom: Svako je odabrao kako će da živi, ja sam odabrala da budem srećna!

Ana Sević se od nesreće koju je Darko Lazić imao 23. oktobra ne oglašava za medije, ali se zato u nekoliko navrata oglasila na svom Instagram profilu.

Ovaj put, Ana je uputila ‘otvoreno pismo’, uz fotografiju nastalu pred koncert Maje Berović na kojem je bila sa dečkom Danijelom Nedeljkovićem! Ana danima nije dolazila u bolnicu gde Darko leži od nesreće, a na dan Majinog koncerta vratila se iz Frankfurta u kojem je nbila sa dečkom.

Novom objavom na Instagramu po svemu sudeći je želela da odgovori svima koji su komentarisali da “treba da je bude sramota što ide po konvertima, a ne dolazi Darku u posetu.

– Fotografija je nastala pre par dana… Vama se verovatno čini kao “normalna”, ali svako ko me poznaje jasno vidi i zna koliko je truda trebalo da iza nje probam da sakrijem umor i tugu, nespavanje, suze i stres posle svega što se desilo… – počela je Ana.

– I pored svega toga to mi nije pošlo za rukom… Ovo je jedna usiljena poza, pokušaj osmeha koji uz sav trud nije uspeo da se izađe iz mene. Nema te tuge koja se filterom moze sakriti jer život nije Instagram. Radim na povratku svog osmeha koji se na mom licu video do pre neki dan, rade i svi koji me vole i koje volim, koji žele da budem srećna i ispunjena kakva realno i jesam jer imam sve razloge za to – nastavila je.

Pročitajte još:  Ukućani načisto pogubljeni, Maca, Miki i Bora otišli iz "Zadruge"! (VIDEO)

– Sve što je bilo u mojoj moći sam uradila. Prvo je bilo “šta ona trazi u bolnici”, posle je bilo “vidi ne dolazi u bolnicu, putuje”… Odavno sam shvatila da se svetu ne može ugoditi i da je bitno ono sto znamo Bog i ja… kao i moja porodica. Znate šta?

Tražila sam u bolnici snagu koju sam želela da prenesem svom bivšem mužu u njegovoj najgoroj borbi, tražila sam energiju u sebi da bih je dala i njemu jer sam znala da ocu mog deteta to treba više nego ikada do sada.

Znam da mu je to značilo i pomoglo da prebrodi svoje najteže životne trenutke… Da li idem ili ne idem… Kao što sam napisala pre neki dan, to je moja lična stvar, a samo su jedan put uspeli da me slikaju jer je to bila ne samo Darkova nego i moja bitka… – objasnila je Ana.

Pročitajte još:  EMINA JAHOVIĆ OPET SMUVALA MILIONERA: Ovaj Turčin je novi pjevačicin dečko!

Svako od nas je pre godinu dana krenuo odvojenim putem i svako od nas vodi svoj život. Svako je odabrao kako će da živi i svako je napravio svoj izbor. Ja sam odabrala da budem srećna i voljena jer imam pravo na to, kao i svi vi! Jer sreća je stvar izbora!

Svako zaslužuje da bude srećan! Moje dete zaslužuje da bude srećno, a ne može biti ako nisam ja ta koja će da joj pokaže kako to izgleda! Ja nemam pravo da budem nesrećna jer imam dete koje će biti srećno sve dok to od mene zavisi, a ja ću uraditi sve što je u mojoj moći da zauvek bude srećna, zaštićena i nasmejana… Volim vas i zahvaljujem se na svemu lepom što ste poslali proteklih dana… Od energije do reči – završila je Sevićeva.

(Telegraf.rs)

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here