Anabela priznala: Razboljela sam se zbog Lune!

0
1020

Anabela Atijas priznala je da se razboljela zbog učešća svoje kćerke Lune Đogani u rijalitiju “Zadruga”. Kada su počeli da je prozivaju kako se ugojila i kako nikada nije bila deblja, riješila je da svima zapuši usta.

Iako se ne oglašava javno i ne daje izjave za medije, pjevačica je ovoga puta napravila presedan i za nedjeljnik Svet priznala kroz kakvu agoniju prolazi.

Ljubavna veza njene kćerke Lune sa pjevačem Slobodanom Radanovićem učinila je da pjevačica prođe kroz pakao, a zatim su se stvari zakomplikovale i njeno zdravlje počelo je da propada:

– Dobila sam mnogo ružnih komentara jer sam se ugojila, a razlog tome je ozbiljan zdravstveni problem. S tim u vezi, obećala sam sebi da ću naredne godine biti isključivo posvećena liječenju te bolesti. Stres koji sam preživjela zbog najstarije kćerke Lune izazvao je disbalans u mom tijelu, ali sigurna sam da će se sve brzo riješiti – bila je iskrena Lunina majka.

Pročitajte još:  NAPOKON SAMI, POSLE OSAM MESECI: Kija otkrila o čemu je pričala sa Slobom u četiri oka! (VIDEO)

Slična situacija desila se i prošle godine, kada je Luna bila učesnica prve sezone “Zadruge”. Tada je Anabeli bilo ozbiljno narušeno zdravlje zbog stresa koji je doživjela.

Ona je i tada otvoreno pričala o svom problemu:

– Posljednjih dana osjećala sam se baš loše, pa sam morala da potražim savjet ljekara. Zbog stresa, ljekar mi je naložio strogo mirovanje. Vjerujte da sam i televiziju prestala da gledam jer ne mogu više da se nerviram zbog kćerke. Naravno da podržavam svoje dijete, non-stop mi je u mislima, ali cijela situacija je mnogo uticala na mene i moje raspoloženje. Slabo sam spavala, osjećam premor i sve se to odrazilo na moje cjelokupno zdravstveno stanje i moje zdravlje je ozbiljno narušeno – rekla je tada Anabela.

Pročitajte još:  Sloba pristao da se RAZVEDE i VJENČA dok je u rijalitiju, kad je to saopštio Luni uslijedio je najveći ŠOK do sada!

(Republika.rs)

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here