CECA I KARLEUŠA NA SVADBI KOD PRIJOVIĆKE?!

Svadba godine, kako mnogi nazivaju venčanje Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića zakazano za 21. jun, mogla bi da se pretvori u skandal godine s obzirom na to da se saznalo ko će biti gosti.

Kako saznaje Republika.rs na spisku zvanica Aleksandre i Filipa su i Ceca Ražnatović, ali i Jelena Karleuša koje se već godinama sude i prepucavaju preko medija.

– S obzirom na to da se Aleksandra druži sa Anastasijom i da veoma poštuje Cecu izrazila je želju da one budu gosti na njenoj svadbi. Šta više pitala je Cecu i da joj peva na svadbi.

S druge strane veoma bliska sa Aleksandrom i Filipom, preko Brene i Saše Popovića je sada Jelena Karleuša i na njihovo venčanje je pozvan svaki član žirija “Zvezda Granda” među kojima i pop diva. Zbog ovoga će se verovatno na istoj svadbi sresti Jelena i Ceca, a možda će čak obe i pevati.

Pročitajte još:  Pogledajte u kakvom LUKSUZU Ana Ivanović ŽIVI U ČIKAGU!

Jelena Karleuša i Svetlana Ceca Ražnatović poslednji put su se srele na sudu 24. novembra 2017. godine, kada je bilo zakazano suočavanje povodom pokušaja suda da ih pomiri, što je redovna procedura u sudstvu, ali do pomirenja nije došlo. Ceca je ovoga puta Karleušu tužila zbog rečenice: “Ceca je glupa kao k*rac”, koju joj je Jelena uputila.

Njih dve prvi put su se na sudu srele 2012. godina, takođe po tužbi Svetlane Cece Ražnatović.

(Republika.rs)

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here