CECA NOSI TORBU OD 40.500 EURA!

Svetlana Ceca Ražnatović pojavila se na snimanju novogodišnjeg programa u Jagodini kod svog prijatelja Dragana Markovića Palme, i kao i obično, očarala sve prisutne svojim izgledom.

Ipak, ono što je privuklo posebnu pažnju jeste tašna kojom je folk zvijezda sebe častila, a za čiju cijenu se može kupiti garsonjera u Beogradu.

Ceca inače važi za ljubiteljku skupocjenih i brendiranih stvari, te nikada ne žali da da novac za dobre komade odjeće ili aksesoare.

Riječ je o najtraženijem modelu tašne, čuvene francuske kuće “Hermes“ (Erme), čija se isporuka čeka od šest mjeseci do čak šest godina!

Iako većini ljudi ovaj podatak zvuči potpuno nevjerovatno, kako kreatori ovog brenda kažu, razlog tome jeste što je proces proizvodnje dug i komplikovan, a materijali jako rijetki i skupi.

Pročitajte još:  Mama kritikovala snahu da loše čisti, sin joj vrhunski "spustio"!

Torba koju je Ceca nosila napravljena je od krokodilske kože, koja na svjetskom tržištu dosta vrijedi, pa zato i ne treba da čudi njena cijena od preko 40.500 eura.

Naravno, postoje i kopije koje koštaju nekoliko stotina, a na buvljacima se mogu naći i za mnogo manje para, ali vjerujemo da se Ceca otvorila za original, jer do sada nikada nije primijećeno da na sebi ima bilo kakvu kopiju poznatog brenda.