Dječak (16) svu ušteđevinu POKLONIO nezaposlenoj mami da jednom u životu VIDI MORE!

0
270

Dao sam svoju ušteđevinu kako bi mama mogla na more…

“Zovem se Edis i imam 16 godina.

Moja mama radi kao kuharica. Ima jako malu plaću. Toliko malu da kupimo osnovne stvari. Ne možemo si priuštiti luksuz ili nekakva putovanja. Nije nam lako jer otac je ostao bez posla prije godinu dana. Znači samo mama radi za nas sve. Ona nije bila na nikakvom putovanju već godinama.

Kaže ponekad da ne zna kako more izgleda. I toliko mi je žao kada tako priča. Nisam sretan zbog toga. Iako sam još mlad znam da ne bi trebalo biti tako. Ona je zaslužila puno više.

Pročitajte još:  Jeste li znali da mačke prespavaju dvije trećine života

Radi po cijele dane i htio sam joj pokazati da to cijenim. Imao sam ušteđevinu koju sam skupljao godinama. Više se ni ne sjećam kad sam krenuo skupljati.

Tu su novci od rođendana i ponekad kad ti rodbina sitniš neki da. Nakupilo se sasvim dovoljno da bi joj mogao kupiti 5 dana mora. Otišao sam u agenciju i uplatio joj ljetovanje.

Kad sam joj to rekao da sam joj uzeo putovanje ostala je u šoku. Nije mogla vjerovati. Plakala je i rekla je da je to najljepša stvar koju je ikada dobila. Prvo je rekla naravno da je to previše, ali na kraju je ipak popustila jer sam joj rekao da ću ja biti sretan ako prihvati to putovanje.

Pročitajte još:  IMALA JE 4.000 EVRA PLATU U ŠVEDSKOJ: Sada sa porodicom živi bez televizora a evo i zašto!

Bio sam jako sretan što sam joj to mogao priuštiti, makar sad od ušteđevine nemam ništa. Nema veze tako i onako bi kupio neke gluposti.

Ovako sam usrećio mamu i pokazao da cijenim sve što radi za mene. Tata i ja samo se družili dok je mama bila na moru. Bilo je super.”

(Najportal.net)

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here