DRŽALI JE 2 GODINE KAO ROBA: Jelenu (28) vezali lancem, tjerali je da jede izmet, kliještima joj čupali nokte (FOTO)

0
765

Nenad P. (35) i njegova nevjenčana supruga Mileva M. (27) uhapšeni su zbog sumnje da su više od godinu dana držali zatočenu Jelenu V. (28) u Velikom Polju kod Obrenovca.

Kako saznajemo, Nenad i Mileva terete se da su nesretnu djevojku zvjerski mučili i iživljavali se nad njom. Oni su privedeni kada je policija upala u njihovu kuću nakon anonimne dojave.

Policija i i inspektori bili su šokirani kada su vidjeli u kakvom se stanju nalazila Jelena V. Komšije ovog bračnog para ispričale su za Kurir da je Jelena prolazila kroz neviđenu torturu.

– Jelena je ovdje došla u januaru prošle godine. Ona je navodno bila Milevina drugarica. Mileva je iskoristila to što je bila u svađi s roditeljima i namamila je da dođe u Veliko Polje. Problem je nastao kada je Jelena željela da se vrati kući – priča jedan od komšija.

On dodaje da je Mileva prva počela da maltretira Jelenu, a potom je tjerala Nenada, ali i djecu koju ima s njim.

– Mileva je tukla, primoravala je da ide da prosi za njih. Ni dinara joj nisu davali, a način na koji su je mučili gori je od onoga što se može vidjeti u najgorim filmovima. Vezivali su je lancem ko psa, tjerali je da jede izmet, njihov, ali i pseći, jer su psi s njima bili u kući. Tjerala je decu da joj mokre u usta, kliještima joj je čupala nokte… Pekla ju je užarenim gvožđem po rukama, silovala je metlom i dovodila muškarce da se iživljavaju nad njom za pare – priča jezive detalje komšija i dodaje da su mučenu djevojku kupali jednom mjesečno, i to nasred dvorišta hladnom vodom.

Pročitajte još:  ADVOKAT: Jelenu je ubio neko iz porodice, ali to nije sve!

Prema njegovim riječima, užasni urlici i plač djevojke čuli su se danju, ali mnogo više noću.

– Bilo je to mučno gledati i slušati. Ponašali su se prema njoj kao prema životinji, robinji. Pokušavali smo da joj damo da jede, ali Nenad to nije dozvoljavao, čak je brata udario zbog toga i slomio mu zub. Prijavljivali smo policiji, ali šta vrijedi. Kad oni dođu, ona jadna ne smije da kaže ništa. Čak je u nekim situacijama i Nenadu bilo zlo od onoga što je Mileva radila nesrećnici, ali ni on ništa nije mogao jer mu je žena rekla da ako joj bude držao stranu, da će otići i ostaviti mu četvoro njihove djece – objašnjava komšija.

Pročitajte još:  Dječaci prvi put posjetili grob svog oca: Tata, osvojio sam medalju!

Komšije navode da je Jelena V. spavala pored šporeta na podu.

– Poslije prvog pokušaja bjekstva iz kuće vezali su je lancem. Spavala je kao pas, na podu pored kreveta. Mileva joj je prijetila da ako ponovo pokuša da pobjegne, da će je ubiti i zakopati iza kuće. Ne znam još koliko dugo bi ona tako izdržala. Srećom, neko je prijavio i policija je uhvatila zlotvore – kaže komšija.

On dodaje da se nada da će Mileva do kraja života ostati u zatvoru.

– Ona je zlo od žene i zaslužuje da trune u zatvoru. Šta je ona Jeleni radila i kako je mučila, to nijednom muškarcu ne bi palo na pamet – kaže on.

(Kurir.rs)

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here