Ekstenzije trepavica – sve što trebate znati

0
329

Mnoge žene nezadovoljne su duljinom i gustoćom svoji trepavica, te što god napravile čini im se da nijedna maskara ne može izvzući najbolje iz njihova pogleda.

Stoga vam donosimo članak o sveprisutnom trendu ugradnje ekstenzija trepavica. Ako još niste probale ekstenzije trepavica, svakako bi to trebale učiniti barem jednom.
Ekstenzije trepavica jedan je od tretmana koji daju brze rezultate i koji mogu puno toga promijeniti i naglasiti na vašem licu. Otvoriti oči, produljiti ih, povećati…Klasične ekstenzije trepavica postavljaju se kao jedna umjetna trepavica na jednu našu trepavicu, tj. jednodimenzionalno.

Vrlo su su popularne kod žena koje žele prirodan look.
3D trepavice novije su generacije i vrlo su tanke, tanje od klasičnih. Obično su načinjene od umjetne svile ili nerca i apliciraju se tri umjetne trepavicu na jednu prirodnu, stvarajući prirodnu lepezu. Time se postiže veća gustoća trepavica. Mekše su i nježnije na dodir i omiljeni su izbor iskusnih Lash artista.

Pročitajte još:  Ovaj čaj za mršavljenje izazvao je globalno ludilo: Tri sastojka, a rezultati već nakon 24 sata!

6D trepavice izrazito su guste trepavice gdje se 6 tankih ekstenzija aplicira na jednu prirodnu trepavicu. Ovakvo nanošenje daje dramatičan look pogodniji za mlađu klijentelu.
Potrebno je naglasiti kako količina trepavica koja se aplicira na jednu trepavicu ne oštećuje prirodne trepavice ako se s njima pravilno postupa. Nakon prvog nanošenja ne preporučuje se vlaženje trepavica vodom 24 h, kao ni posjet sauni, intenzivno znojenje i vježbanje.

Nemojte koristiti maskaru i čistite trepavice vodom i posebnim čistačem za ekstenzije. Nakon tuširanja lagano ih počešljajte i isfenirajte fenom na hladno. Tako ćete produljiti vijek, urednost i ljepotu vaših trepavica.

Također, važno je napomenuti da bi se obnova ekstenzija trebala provoditi svaka 3-4 tjedna, kako bi vaše trepavice uvijek izgledale uredno i njegovano, a vaš pogled bio zavodljiv.
Međutim, nikako nemojte zapostaviti svoje prirodne trepavice.

Pročitajte još:  Rešite se fleka i smeđih mrlja na koži: Poznati dermatolog otkrio jednostavno prirodno rešenje!

Predlažemo da prije spavanja nanesete serum za rast i obnovu trepavica koji pomaže ubrzati rast i poboljšati čvrstoću vaših prirodnih trepavica pa tako i produljuje vijek vaših ekstenzija.

(Dnevne.net)

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here