Gagi Đogani odlučio da uđe u Zadrugu 2: Evo koliko novca traži za to!

Iako je pred ulazak u “Zadrugu 2” izjavila da smatra da je dovoljno jaka da se nosi sa svim nedaćama koje rijaliti može da joj donese, Luna Đogani je u više navrata doživljavala nervne slomove, koji su naročito pogodili njenog oca Gagija Đoganija.

– Evo ja ću za “dž” da uđem u “Zadrugu” jer ne mogu više da gledam kako je napadaju. Gledam je kako histeriše. Plašim se za nju, popušta sa živcima, počela je fizički da nasrće na ljude i polako gubi kontrolu. Nema nikoga tamo da je smiri. To je u prošloj sezoni radio Sloba, bio joj je autoritet – istakao je za Hit Informer denser, spominjući Radanovića, nekadašnjeg emotivnog partnera svoje kćerke, da bi zatim poručio svima da će on u ovoj sezoni biti taj na kog će Đoganijeva moći da se osloni.

Pročitajte još:  CAKANA ŽESTOKO ODBRUSILA SLOBINOJ SESTRI: Zašto ne priznate da ga Luna guši? Ne može se ona takmičiti sa ženom s kojom je bio pet godina! (VIDEO)

– Svi ti koji joj j*bu oca (prim.aut. aludira na Boru Santanu) imaće priliku da mi to kažu u lice. Moje dijete ima ko da štiti. Neću ja ni na koga fizički da nasrćem, zalediće im se face samo kada me vide – dodao je Gagi.

– Meni i Anabeli nije dobro zbog Lune, mnogo se nerviramo. Ja sam na lijekovima, skočio mi je pritisak od nerviranja. Žurke više ni ne gledam, jer znam da će napraviti neku glupost – nastavio je Đogani, da bi potom podvukao koliko mu smeta ono što njegova kćerka priča o njemu.

– Nervira me što Luna stalno priča o meni kako mi je teško, kako nemam para… Uvijek potencira da sam joj ja slaba tačka i onda svi znaju gdje da je udaraju. Svi su zloupotrijebili njenu iskrenost – ispiričao je Gagi, a zatim zaključio priču riječima:

Pročitajte još:  Filipov otac u emisiji uživo rekao sve što misli o Kiji i Mariji Ani, kad bi čuli njegove riječi nastao bi totalni preokret u Zadruzi!

– Pričali smo pred ulazak u “Zadrugu 2”. Rekao sam joj: “Luno, ako misliš da možeš da izdržiš, idi, ali ako ne možeš, j*beš sve pare ovoga sveta ako ja moram poslije da te liječim”. Ona mi je obećala da će izdržati i da će ovoga puta biti dobro – rekao je skrhani otac rijaliti zvijezde.

(Informer.rs)

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here